Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Teemo - czy ta postac przyda mi sie na 30 lvlu, na rankedach?

Zegee

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

nie chce mi się czytać chujowin up'ów. Więc powiem tak: do brązu / silv 5 jest ok, ale potem już nie.

Nie mówcie, że on jest OP, jak dam radę pokonać ogarniętego teemo FIORĄ. Powtórzę. FIORĄ!

propsy

graphic.png

Opublikowano

nie chce mi się czytać chujowin up'ów. Więc powiem tak: do brązu / silv 5 jest ok, ale potem już nie.

Nie mówcie, że on jest OP, jak dam radę pokonać ogarniętego teemo FIORĄ. Powtórzę. FIORĄ!

propsy

Bo fiora nie jest najgorszą postacią na teemo prosie. 2x doskok, parowanie, untargetable. dobrze kontruje słabego teemo

Opublikowano

Hehehe mam 12lv (wiem cienko ale gram od połowy miesiąca...) 5lv teemo (w przybliżeniu) staty 40/

5

Opublikowano

Teemo i rankedy? Na bronzie nikt się nie przyczepi, ale już wyżej to można czekać na takie komentarze od ziomków, że "teemo jest bezużyteczny,troll pick itd."

258101b92660b.png
Opublikowano

Jeżeli zaoszczędzisz, na 30 poziomie bedziesz mial przynajmiej 3-4 postacie za 6300 PZ... one sa o wiele lepsze, jezeli zastanawiasz się co kupić to albo Fizz albo Kha'Zix... to są OP postacie bez nafeedowania, a po na feedowaniu tragedia... nie idzie zniszczyc.

Opublikowano

tak mów że kha i fizz to OP bo mają dmg z dupy

A mają ale trzeba umieć nimi pozycjonować jeszcze jeśli tego nie umiesz i sie wpierdolisz pierwszy zginiesz

To samo jak wasz Op rengar i op darius

a mozę op xin ? bo ma datki dmg z Q q Q -.-

w ogóle znerfmy wszystko

Opublikowano

Hehehe mam 12lv (wiem cienko ale gram od połowy miesiąca...) 5lv teemo (w przybliżeniu) staty 40/

5

Dlatego tobie nie każemy sie udzielać

Jeżeli zaoszczędzisz, na 30 poziomie bedziesz mial przynajmiej 3-4 postacie za 6300 PZ... one sa o wiele lepsze, jezeli zastanawiasz się co kupić to albo Fizz albo Kha'Zix... to są OP postacie bez nafeedowania, a po na feedowaniu tragedia... nie idzie zniszczyc.

Pierdolenie, akurat khazix jest słabym pickiem, bez feeda robi sie useless, nadrabia tylko slowem i tym escape. Co do fizza to on jest w miare ok, ale wiadomo że są lepsze picki.

xxx

Opublikowano

Cóż, kiedyś byłem młody i głupi i poszedłem teemo adc :D Ta, było to w silver V, i się sprawdziło a więc myślę, że można na te ofiary z bronze go polecić :D Jeżeli mamy przeciwnika, który 2 razy w grze trafi nas z ulta, to ja dziękuje :D

Nie bądź żyd daj warna

Jak pomogłem daj like

Jak nie to i tak daj

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...