Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

3rd4e

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Fajna prezka wszystko ładnie pięknie tylko przydało by się spol .

Co do serwera zapraszam wszystkich bo serwer godny uwagi .

Pozdrawaiam

Opublikowano

Fajna prezka wszystko ładnie pięknie tylko przydało by się spol .

Co do serwera zapraszam wszystkich bo serwer godny uwagi .

Pozdrawaiam

Racje masz, Serwer bardzo fajny dobrze się gra godny uwagi, Jak dla mnie serwer jest najlepszy z hamachi :)

Polecam, i Zapraszam!

Opublikowano

Do tych których wyrzuca - upewnijcie sie że macie wyłączoną zapore systemu i anty-virusa, jesli nadal nic... nie wiem jak wam pomóc.

Do tych co chcą spolszczenie - nie będzie, jako że zacznie się hejt typu "dlaczego nie widze nowych broni" , "dlaczego nie moge tepac na nowa mape" ... A robienie launchera 400mb, mija sie z celem.

Do tych ktorym sie nudzi na serwerze - w okolicach poniedzialek/wtorek bedzie na serwerze wiekszy update, w ktorym wprowadze po jednym secie nowych broni i zbroi, zwiekszę max lvl + dodam jakieś expowisko.

Dzięki i pozdrawiam.

Opublikowano

Dlaczego sieci zostały usunięte? czy to koniec serwera?

1391020896-U962219.png

'Możesz sobie być na innym poziomie niż pozostali, z którymi walczyłem, dla mnie to bez różnicy. I tak nakopie ci do dupy, bo to mój obowiązek. Tyle w tym temacie'

Opublikowano

Ta GA jest do dupy nic nie ogarnia. Mialby byc nowosci. Widze a ta nowosc to chyba off 4ever. Na wal pobierac klienta na 2 dni?

:)

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Serwer wyłączony, podobno nie ma na nim nic do roboty, gra się nudno a [GA] tylko opierdala.. to luźno.

Cls

Nigdy nie rozmawiaj z idiotą. Najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a później pokona doświadczeniem.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...