Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jak najszybciej zmienić IP

Exíle

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

mam netie, chcę jak najszybciej zmienić ip, w ogóle zmieniać co chwile jakiś program sposób, od razu mowie nie da rady odłączać, podłączać itp.

Opublikowano

Open VPN... program do zmiany IP, polecam, sam go używam. Na jednej ze stron ( podam na pw ) masz na 24h bramki do podmiany w folderze na które mozesz zmieniac, mozesz brac nowe co 24h... program skuteczny w 100%. ;)

Opublikowano

To co dałeś jest lipne, potrzebuje pełnej zmiany ip, bo muszę coś klikać lecz na jednym ip jest tylko możliwość, po zmianie można jeszcze raz, więc dawać dawac.

Opublikowano

a rozumiesz to, że na jednym ip mogę tylko raz kliknąć, więc potrzebuję je zmieniać te ip i klikać na 1 ip raz.

Opublikowano

To co dałeś jest lipne, potrzebuje pełnej zmiany ip, bo muszę coś klikać lecz na jednym ip jest tylko możliwość, po zmianie można jeszcze raz, więc dawać dawac.

no za darmo na pewno nie znajdziesz innego

Opublikowano

Albo :

Start>>CMD>>wpisujesz: ipconfig spacja /release>>ipconfig spacja /renew>>resetujesz kompa>>inne IP.

1373415594-U477327.png

KidModerator Single Player|MPC Champion|Gold Member|Postwriter|Uczeń Pawła_CS|

Opublikowano

Chodzi o to, że są takie darmowe kody ale co 12h, z jednego ip mogę tylko raz kliknąć, więc potrzebuje ip zmieniać i sobie na jednym koncie klikać.

Zawsze muszę robić nowe konto, więc ten bocik to chyba nie wpasuje się.

Maximus, trochę długo wyłączać i włączać kompa.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...