Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Komputer problem

patrykgraca

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam problem od pewnego czasu z komputerem windows 7 niby normalnie włączam i przy starcie systemu wygasza mi się monitor i nic nie da się zrobić nawet zresetować się nie da pozostaje tylko wyłączenie i włączenie komputera od nowa dodam też że z windows xp mi się tak nie dzieje windows xp mi się normalnie włącza wszystko normalnie działa (mam 2 windowsy na kompie) Proszę o pomoc nie wiem o co z tym chodzi windows 7 mi się wyłącza od razu przy starcie systemu po prostu się wygasza monitor i tyle koniec nic nie pomaga, a windows xp działa stabilnie o co chodzi? oczywiście + za pomoc :).

Dodam też że mam karte geforce 8500GT ddr 2 512 ram dostałem tego kompa w 2008 r. zmieniałem tylko ram na 3 gb bo miałem 1gb mam procka 2.59GHz proszę o pomoc

Opublikowano

Nie wiem, czy to coś pomoże, ale jak ci się załącza komputer, to wejdź w menu start, napisz tam uruchom, wybierz tą ikonkę i w tym okienku, co ci wyskoczy wpisz msconfig.

Jak już ci się wyświetli kolejne okienko, to poodznaczaj w zakładce uruchamianie niepotrzebne programy typu gg, skype, ale systemowe zostaw w spokoju i nie ruszaj też sterowników od grafiki.

436951440626370320491.png

Opublikowano

A da się go właczyć w trybie awaryjnym? I jak ci się wygasza ten monitor? Że się wyłącza monitor tak od materialnej strony czy monitor działa ,system chodzi a ekran czarny?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...