Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Catalyst [Working]

Gość Daxer92

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dexter fajny hak ale jak bys mogl to napisz jak sie nim poslugiwac bo tylko 1 opcje napisales(z tymi head shotami) pomuz dam 5 i inni mysle ze tez dadza :P

• Odpowiedzi 100
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Reinstall bota + ewentualnie całego Combata ... Aimbot dalej działa.

Opublikowano

Na nowym firetemie działa tylko nie namierza niektórych głów np. bossa i tego co 3 bomby wyrzuca, a zwykłych zombi czasem z boku lub z tyłu nie łapie.

Opublikowano

Przecież na fireteam w ogóle mi nie łapie tych botów. Zero. Próbowałem już parę razy i nic.

To w takim razie jak to robisz że ci chodzi??

zbyt duża sygna

@Up

Dzięki za nową

Opublikowano

Nie działa ... takie bajki to sobie możesz w przedszkolu opowiadać ...

//zamknijcie ten temat ...

Kto chce ten używa i koniec spamu ...

Opublikowano

pomocy jak uruchamiam bota pisze status waiting for engine.exe... następnie jak urochamiam grę to bot nie działa a to mi przestaje działać ( staje się białe ) proszę o pomoc

Opublikowano

nie wiem o co wam chodzi mi pomogli i dziła jak trzeba

0[] 50[] 200[x] 400[x]750[x]1000[x]

SORY ZA PISOWNIĘ

Pomogłem daj 5*

Opublikowano

pekustes

Masz Vistę/7 ? Jeżeli tak - uruchom jako Administrator

Jeżeli XP - to coś źle robisz bo wszystkim działa ...

Opublikowano

NOD32 wykrył mi wirusa w tym pliku. To pewnie nic groźnego ale nic takiego nie powinno być.

o jezu! powinno być bo to jest hak koleś! idź pobaw sie w piaskownicy! a tak w ogóle to wyszedł nowy hak już:D można latać i ma więcej funkcji niż gordon1

Pozdrawiam

Opublikowano

Status jest dobry ... jak dajesz START GAME to on się zmienia i znika następnie uruchamia się razem z Combatem

Opublikowano

Zawsze musi sie trafic ktos typu Daxer92 najlepiej stworzyc temat ktory juz byl ;))

2030219368.png

S26 20 +

"Wyjdź z domu może pod twoim blokiem napierdalają się magowie" ; ]

Opublikowano

Nie jestem pewien ale to jest chyba ilość pocisków (seria) wystrzeliwana po naciśnięciu przycisku - na początku żadna opcja jest nie zaznaczona i zauważyłem że wtedy samemu trzeba trzymać przycisk, a np. jak zaznaczyłem 20 to on sam strzelał serie.

Opublikowano

lol ale mi pisze ze niema czy cos d3dx9_37.dll a 2x up to tak robie i mi sie włącza to i pisze cały czas wathing to Engine.exe jak hs sie ładuje to błąd że nie ma d3.....

POMOCY NIE WIem CO robic Reninstal moze ??

:lol:sprubuje

Mam to samo i nic ;//

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...