Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Poczatek

kalach333

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka chcialbym znow zaczac grac w NS i mam pytanko
Jest jakis hack np na tartak co mozna kasiorke nabic? jesli tak to ile
Ile kosztuje wk w pudle bez + i jak populacja;)?

Opublikowano

Jeżeli zrobisz w dajmy na to 3 godziny 5x 99 Kryształów Pełni Księżyca których cena oscyluje w granicach 8k na serverze Enigma to jak widzisz całkiem sporo można się dorobić : ) W dodatku będziesz chodził na BB ; )

k7IyKRZ.jpg?1?3060
Pomogłem ? Kliknij Lubię to <3

Opublikowano

Z tym hackiem uważaj, nie nabijaj za szybko, nabijaj tak,żeby czas w jakim wbijesz tyle pkt ile trzeba na 5 poziom był wiarygodny, jakbyś sam wbił

Inaczej po wyjściu z gry w minilandzie czeka Cię niemiła niespodzianka i napis "Konto zablokowane"
Pozdrawiam

Opublikowano

To czy sie bana dostanie zalezy od lojalności gracza u którego gramy czy jakoś to widać?

Nie, po prostu system Cie wyłapie jak będziesz tak spamować i dostaniesz automatycznego bana.

QtiV6xY.gif

Opublikowano

Moja sprawdzona technika na tartak, uzywajac najnowszego bota.

Wlaczamy gre, tracimy 4 serca. Potem bijemy tylko good i bad, az do 18.500 bodajze. bicie combo do 10 , 2 razy w ciagu 18 k pkt konczy sie natychmiastowym banem. Innych tajnik zdradzic nie mogę ;c.

1385975953-U914647.png

Opublikowano

@up Nie osmieszaj sie kmiocie..,Tera zadnym cheatem nie zrobisz 20x5 , tylko 20x4 bo za to nie ma banana.

http://www.lolking.net/summoner/eune/29743227#history

Profil sławnego Kaszy - Adolfa Hipstera. Zmienił nick bo był jednym z najsławniejszych BoLowców. Jak widać wszystkie gry to praktycznie APC. Pare dni nie ma BoLa i kaszce się troszku spadło ale dszelendszer będzie.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...