Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem fast

xMonOz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

chyba nie tu napisalłem, ale nie wiedziałęm gdzie .

mam problem. od niedawna mam laptopa wrzuciłem na nieco MC i normalnie się włącza pokasuje się Mojang i wyłącz mi MC nie wiem o co chodzi . Jakby ktoś wiedział prosze o pomoc

Opublikowano

A pokazuje się jakiś crash, czy tworzy się plik tekstowy w folderze z grą? A poza tym dlaczego taka nazwa tematu?

PS. Temat powinien być napisany w dziale Minecraft, a nie Minecraft - Tutoriale.

Opublikowano

Może masz jakieś mody i nie usunąłeś META-INF ?, a jak jest to czysty MC to spróbuj usunąć go i pobrać od nowa :> może się naprawi

"W moim sercu jedna wiara, jeden klub, jedno bicie, galaktyczny Real Madird który kocham ponad życie"

Opublikowano

Start > Uruchom ( Napisz %appdata% ) > .minecraft, i all Tam Usuń.

Jeśli Nie działa, to pisz na pw.

Jeśli Masz Mody To Tego Nie Rób Tylko Usuń MetaINF!

10 20 30 40 50 60 70 80 90 100 125 150 175 200 250 300 350 400 450 500 Postów

i 0/100% ostrzeżeń!

Opublikowano

Wystarczy, że kolega usunie wszystkie pliki z folderu .minecraft. Nie rozumiem tylko, czemu autor tematu nie odpowiedział na tak podstawowe pytanie czy ma mody itp. Jeśli, tworzy się plik tekstowy, to warto by o tym powiedzieć, bo tam jest dużo ciekawych rzeczy zawarte :D

CPU: i7 5820k GPU: Asus GTX 660 RAM: G.Skill Ripjavs 4 16Gb MOBO: Gigabyte x99 Gaming 5P CASE: FD Define XL

Klawiatura: Sharkoon SkillerMech SGK1 Mysz: Razer Naga 2012 Headset: Sennheiser HD558 Mikrofon: Novox NC-1 Monitor: Syncmaster TA350

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...