Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

koks

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ile masz lat? Ile razy w miesiącu ćwiczysz? Ile chcesz przybrać na masie?

Jeżeli Twój budżet to 100 zł, to nie licz na jakieś super efekty, szczególnie, że musisz dobrać do tego odpowiednią dietę w zależności od wzrostu, wieku i wagi.

PS. Koks a suplementy i białka, to zupełnie coś innego. Więc używaj poprawnych zwrotów, a nie czegoś co przypadkowo usłyszałeś. ;-)

Opublikowano

17 lat, nie wiem dokladnie ile cwicze, ale juz cos widac xD mam diete, plan, nie biore odzywek ani nic, chcialem koks, czyli sterydy kurwa, a ten mi wyjechal z odzywka, no to popaczalem no i fajne sie to wydaje xD cwicze 5 dni w tygodniu, 2 dni wolnego

Opublikowano

17 lat, nie wiem dokladnie ile cwicze, ale juz cos widac xD mam diete, plan, nie biore odzywek ani nic, chcialem koks, czyli sterydy kurwa, a ten mi wyjechal z odzywka, no to popaczalem no i fajne sie to wydaje xD cwicze 5 dni w tygodniu, 2 dni wolnego

To kiedy Ty masz czas na regeneracje mięśni jak 5 dni w tygodniu ćwiczysz?

nieregulaminowa sygnatura

Opublikowano

plan ma dobry nie czepiaj sie jezeli nie cwiczysz ponad 5 lat to ci nie potrzebny koks nie masz jeszcze wyrobionych receptorow zeby brac sterydy i jedyne co ci one dadza to wode lysine i zaburza ci hormony

Opublikowano

dobra, close xD

Tak, niech zamkną temat, Ty idź ćwiczyć 5 razy w tygodniu, zacznij brać sterydy w wieku 17 lat i myśl, czemu nie widać efektów, a tylko zdrowie podupada. Rozłóż to sobie na 3 dni i w te 3 dni ćwicz jak najmocniej się da - nie ma wtedy mowy o żadnym przećwiczeniu, nadciągnięciu czy skończeniu serii przed tym, aż nie będziesz mógł zrobić ani jednego powtórzenia więcej. Na razie dieta 3500 kcal, w tym 300 g białka Ci wystarczy. Za suple się nie bierz.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...