Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Film do szkoły

Kiceł

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka, jutro mamy z okazji dnia dziecka 4 godziny z wychowawcą - pizza, gadanie, takie rzeczy. Umówiliśmy się, że znajdziemy jakiś film w necie i obejrzymy, ale nie mamy pomysłu. Pomożecie? Znam wiele filmów, ale chodzi o taki, który nada się do szkoły (II gim). Najlepiej jakiś z nowszych, żadne głupie komedie, tym bardziej polskie, horrory też odpadają... Najlepiej coś przygodowego / sensacyjnego, żeby można się było od czasu do czasu pośmiać. Macie jakieś pomysły?

Potrzebne na jutro, więc nie spamować w następne dni.

EDIT: Fuck, niechcący zły dział, zapomniałem wyjść z zadań domowych :/

YGsMv3q.jpg
Opublikowano

Sherlock Holmes I, II/ The Expandables I, II/ The Boondock Saints I, II/ Gangster/ Gniew Tytanów/ Assassination Games/ In Time/ Prince of Persia/ Pamięć Absolutna/

Mission Impossible/ Skyfall/ 13 Dzielnica.

1352970251-U713459.png

By Maxiu
"Because limits, like fears, are often just an illusion"

Opublikowano

Hobbit, 21 jump street

Przeczytałem, że w 21 Jump Street jest "niecenzuralny humor' :D Tylko nie wiem w jakim stopniu i czy u nauczyciela przejdzie, ale wątpię.

YGsMv3q.jpg
Opublikowano

Szybcy i Wściekli 6 :D zarąbisty film

Gangster Squad: Pogromcy Mafii

1373415594-U477327.png

KidModerator Single Player|MPC Champion|Gold Member|Postwriter|Uczeń Pawła_CS|

Opublikowano

OK, temat close. Wziąłem Hancocka, Fast Five, Expendables, Skyfall i... "nieodpowiednie dla nas, bo przemoc". Nosz k*rwa, czy naprawdę nauczyciele myślą, że w takim wieku się ogląda bajki animowane? Nieważne, dzięki wszystkim za odpowiedzi, łapcie lajki.

YGsMv3q.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...