Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Z merkavaBot

HARDKORE*FLAX

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Błąd programu, jest on w fazie testów więc takie błędy mają prawo się zdarzyć

1371988330-U644589.jpg

Mentor | Moderator DarkOrbit | Postwriter | exModerator

Opublikowano

Kiedy ci się to zdarzyło (godzina) i jakieś inne okoliczności?
To jest v. 0.X więc szczerze mówiąc dobrze że w ogóle się włącza a z tego co wiem robi już wrota więc lepszy niż KnGG który jest płatny.
Ja czekam tylko aż wprowadzą do niego pallkę to jestem go gotów nawet kupić bo nie wiem co v5 dev odwala, próbują zautomatyzować aktualizacje ale cały czas off..

7yo9.png

Opublikowano

mi sie wylacza sam pokazuje sie jakis komunikat i potem nie moze sie polaczyc jak przeinstaluje bota to dziala chwile albo i nie ... ;c a smigal ladnie

Opublikowano

mi sie wylacza sam pokazuje sie jakis komunikat i potem nie moze sie polaczyc jak przeinstaluje bota to dziala chwile albo i nie ... ;c a smigal ladnie

Tak własnie mam

Opublikowano

ok trybi chyba go zlagowalo (3 razy:) teraz dzialal troszke, testowal ktos juz gg bo sie boje ze mi gamme przepierdzieli.

Z tego co czytałem, to łapie lagi więc raczej dobrym pomysłem to nie jest :x

Opublikowano

Łapie lagi bo kbot już jest

A co ma piernik do wiatraka ? Lagi w merkavabot są spowodowane tym, że jest on w fazie testów/naprawiania błędów/udoskonalania ... KBot nie ma z tym nic wspólnego

1371988330-U644589.jpg

Mentor | Moderator DarkOrbit | Postwriter | exModerator

Opublikowano

Ale jest więcej botów i zauważyłem, że ciężej mu idzie zaznaczanie, laguje. Nie jest takie płynne jak w kbocie

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...