Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[SS] Dobrze mi idzie jak na 17 lvl ? :)

PG Oshy

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Kolejny debilny temat, żeby się dowartościować. Napisałeś to tylko dlatego, żeby każdy Ci pisał jaki to ty dobry nie jesteś bo zabijasz poczatkowych graczy zapewne jeszcze na swoim smerfie. Nie nie dobrze ci idzie grasz chujowo nie zakładaj więcej tego typu tematów, bo tylko zaśmiecasz to forum.

YebieMieTOo

ADC !

Opublikowano

Słaba farma, latasz za killami.zabij 5 kolesi i pushuj juz. Nie lataj za killami. Bo tylko wyjdzi ci na zle bo na rankedach bedzisz latac za killami i przgrywac linie bd bo cie miniony spushuja jak koles umie dobrze farmic moze zdobdziesz na lini 5 killi na kolesiu a on sam bd mial 0/5/0 ale za to bd mia lwiecej farmy od cb i wygra linie więc.... Robisz totalny błąd jak inni na małych lvlach. na malych lvl panuje zasada zdobędzisz jak najwiecej killi jest pro koksu ale potem się przyzwyczaisz do latania za killami i na rankedach bd linie rpzegrywa li bd team obwinial ze feeduja itd..

Opublikowano

Szymcio :P no ale wiesz ;P Ja wiem ze farmienie to podstawa .

Ale jak widze ze mam free fragi to bardziej sie skupiam nad zabiciem przeciwnika i Puschnieciem lini ;)

Następna wygrana ...

ezem ... tym razem 3 x 30 lvl ( kazdy mial runy )

i 2 x 17 :) włacznie ze mną ..

Błąd początkującego "Widzę free kille to ide isc zajebac".. Zabijesz kolesia = 300 gold, a 15 farmy to coś koło tego więc jak stracisz 20-25 farmy przy tym to jest nieoplacalne.

PMK3yt4.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...