Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[SS] - League Of Wiocha.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam Serdecznie z tej str. Mönastic .

---

Postanowiłem zrobić temat w którym będziemy wstawiać Screenshoty ( Inaczej zdjęcia zrobione w grze ) o treści np:

• Śmieszne wyzwiska np: Polak do polaka piszę " Polaczku " :X
  • Bulwersy dzieci / dorosłych nie wiem xD ( Lecz dorośli raczej nie zachowują się jak idioci ) coś w tym stylu:

pe4xyc.jpg- Jesteśmy dopiero co w Kolejce a koleś piszę że już Lost :D

b4u918.jpg- -.- , chyba nic nie muszę opisywać :D

• Również można pokazać Polaków i ich perfect English :D ( Twierdzą że nie są Polakami lecz to widać po ich pisowni )
  • Lub nietypowe przypadki tak jak było to u mnie , sami zobaczcie.

Koleś wyzywał wszystkich że nie pickneli mu supporta ( Thresha ) lecz nikt go nie miał kupionego [ zbieg okoliczności :X ] i tak naciskał że jesteśmy " Noob Team " itd.

SS1 :

vwmfmu.jpg

Okej , mainuje thresh'a z ciekawości sprawdzam lolking ( Żeby zobaczyć Thresh'a ) - Z tego co wiem , jak mainuje się jakąś postać to ma się dużo gier nią zagranych ( Przynajmniej ja tak sądzę , mainuje lee sina i mam nim 110 rankedów + rozegranych )

SS2 : ( Dodam w spoiler bo w miarę duży ).

qdauo2.jpg

Jeżeli nie wiecie nadal o co chodzi to piszcie ale chyba każdy zna stronę Wioc*a.** wstawiamy po prostu śmieszne sytuacje :)

Temat stworzony tylko i wyłącznie dla śmiechu , np; przegrasz rankeda i chciałbyś się pośmiać / lub masz zły dzień xD

PS: Jestem nowy na forum i chciałbym bardziej się zapoznać z ludźmi może ten temat nas do siebie zbliży XDDD ( Bez skojarzeń . )

Regulamin wstawiania zdjęcia :

1. Wstawiamy Tylko Screenshota + można opisać sytuację

2. Nie spamujemy

3. Zbędny spam =

- Report

Pozdrawiam Serdecznie Mönastic !

PS: Jak zrobić screenshota i wstawić na stronę / program podam później ale z tym chyba nikt raczej problemu nie ma !

M%C3%B6nastic_eune_64_1_logo.png

Opublikowano

od tego jest caly dzial

Dokladnie, wystarczy zalozyc temat i wystawic smieszna rzecz z lola :). Wlasnie dlatego m.in powstal ten dzial.

sstwc.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...