Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Mixtura madrosci

rumek13

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jeżeli to działa jak pierścień expa, to nie dostaniesz dodatkowego expa jak ktoś cię expi, abyś otrzymywał bonusowy exp, to sam musisz bić.

@down:

z pierścieniem expa tak jest, że nie leci.

Opublikowano

Jeżeli to działa jak pierścień expa, to nie dostaniesz dodatkowego expa jak ktoś cię expi, abyś otrzymywał bonusowy exp, to sam musisz bić.

@down:

Właśnie się mylisz. Ja np. podexpiajac buffa do 75lvl expiłem kilka h bez PD. Później kupiłem z IS PD, PD z Lasu + wierzchowiec z 50%expa. I exp postaci (buffa) szedł o wiele wiecej.

P.S Ta mikstura madrosci chyba działa na tej zasadzie co PD, z reszta zapytaj sie na forum servera.

Opublikowano

@down:

Taaa, i co jeszcze?

Wszelkie przedmioty które dają bonus expa pd/bengal/ks lidera/mikstura mądrości DZIAŁA W PT.

I żeby nie było pd itd... łączą się :)

1378747514-U216092.jpg

Opublikowano

Witam.

Na mixturze madrosci pisze zdobywasz 100%wiecej expa przez 1h grania.

Pytanie brzmi czy jezeli ktos mnie expi to takze to dziala???

Dobra, ostatni raz mówię, mam nadzieję, że ta odpowiedź Ci wpadnie.

Mikstura po użyciu działa jak PD z IS, tyle że daje te 100% więcej. Na chłopski rozum, skoro masz PD w rogu, to oczywiście, że działa. Każdy działa, zapamiętaj.

Możesz się podexpiać w PT przy czym exp będzie zwiększony. Gdyby to nie działało, to kupowanie pierścieni do podexpiania postaci nie byłoby opłacalne..

Opublikowano

A mam pytanie czy łącząc PD z IS + PD z lasu miksture madrosci i np jakiś bonus z eventu jakieś 50 czy będę miał 250% czy coś się nie łączy

5.jpg

Opublikowano

A mam pytanie czy łącząc PD z IS + PD z lasu miksture madrosci i np jakiś bonus z eventu jakieś 50 czy będę miał 250% czy coś się nie łączy

Tak, sumują się.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...