Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] GTX 650 Czy inna ?

aadrian123

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema. Jakiś rok temu kupiłem kompa ale się okazało że ma bardzo słabą grafe (jak to zestaw) i chce kupić nową.

Budżet: Do 500zł za samą grafe.

Zasilacz: 500W

Procek: AMD FX-4100

Ram: 8GB DDR3

Obecna grafa: GF GT 610

Zastanawiam się nad GF GTX 650 2GB co o niej sądzicie czy to w miarę dobra grafa do gier (na detalach wysokich/b. wysokich, rozdz. 1280x1024) typu BF3, GTA 4 itp ?

Zbierasz "Lubię to" ? To daj mi, a ja ci też dam ;>

Opublikowano

Ma również bardzo słaby procesor, jakże zapewne i zasilacz ;) Sprzedaj wszystko na części jeśli się uda po czym kup cały nowy zestaw.

Masz jakiś problem bądź pytanie dotyczące komputera? Napisz do mnie, a postaram się ci pomóc.

Opublikowano

Ma również bardzo słaby procesor, jakże zapewne i zasilacz ;) Sprzedaj wszystko na części jeśli się uda po czym kup cały nowy zestaw.

Jak i zapewne całą resztę xD.

Proponuję najpierw kupić zasilacz pokroju Corsair VS-450w, a następnie skupić się na szukaniu używanych GTX460.

Opublikowano

Od radeona możesz szukać 7770, bardzo fajna wydajna karta. Jak się zdecydujesz to proponuje wersje od gigabyte sam taką posiadam, jest cicha, niskie temperatury, małe zużycie prądu + dobra wydajność.

CPU : Core i5 3470   3.8 Ghz //  GPU : Palit GeForce GTX 960 OC // PSU : Deus G1 500W   //  CASE :  Brutus M23  // MOBO : Z77A-G43  // RAM : 6GB DDR3   //  HDD : Barracuda 500GB     

Monitor : X2377HDS-B1 ( 23 Cal )

24dnacg.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...