Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

RemixMT2 - mt2.siecspn.pl [Dedyk]

romix

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

6/7 w IS?

AHA - wszystko jasne :P

A zapowiadał się w miare ciekawy oldschool.....

Nie mam oczywiście nic przeciwko ,żeby na serwerze był is (bo z tego się utrzymuje) ,ale is powinnien być czymś dla leniwych graczy i wszystko co tam jest można za odrobiną chęci zdobyć w grze.

Opublikowano

omg ale płaczecie haha , bez sens co z tego że jest is nikt cie do kupna nie zmuszaaaa

Tyle ,że jak ktoś już kupi 6/7 to ciekawi mnie jakie szanse z nim bedziesz miał i nie płaczę tylko mówię jak jest ,serwery tupu wpierdol w is ,a nikt ci nie podskoczy nie za bardzo mi się podobają ,ale widze ,że ci to lata czy ktoś z kasą ma większe szanse od tego bez.Wnioskując albo jesteś tym co pakuje w is ,albo byłeś na każdym serwerze miernotą której nawet is by nie pomógł.Ps to ,że nabijesz 1000 postów pisząc byle co w każdym temacie nic ci nie da ,chyba ,że tam u ciebie na wiosce jak powiesz ,że masz 1k postów na mpc daje +5 do szpanu.

Opublikowano

Ale 6-7 można zdobyć w grze z metinów ; p

Dzięki za info jeszcze powiedz ,że są klasowe to będzie typowy oldschool gdzie wygrywał ten kto miał więcej szycia i dlaczego wczoraj około 24 serwer był wyłączony chyba całą noc i mam nadzieje ,że offka w tej chwili jest dlatego ,że trwają prace nad serwerem.

Opublikowano

Czemu jak sie loguje na serwer to wyskakuje błąd podczas łączenia z serwerem?

Bo jest off i narazie nie ma info na mpc dlaczego ,a by się przydało jakiekolwiek.

Opublikowano

Serwer jest obecnie online.
Dziś w nocy 2-4 przeprowadzone zostaną kolejne prace nad serwer.

Opublikowano

server dno 1 slowem nieda sie jak wybonowac eq bo bony drogie ... 1.5kk 1 dodanie ... wiec pozdro

gdyby drop yang zwiekszyli i dodali po 200 dodan i 200 zmianek bylo by git tak to tylko szkoda czasu

najlepszy zarobek to jest przekladanie 2kk z postaci na hara tylko pozdro.

zal kiedy ten ingram bedzie on-line :D

Opublikowano

server dno 1 slowem nieda sie jak wybonowac eq bo bony drogie ... 1.5kk 1 dodanie ... wiec pozdro

gdyby drop yang zwiekszyli i dodali po 200 dodan i 200 zmianek bylo by git tak to tylko szkoda czasu

najlepszy zarobek to jest przekladanie 2kk z postaci na hara tylko pozdro.

zal kiedy ten ingram bedzie on-line :D

W tej chwili już bardziej opłaca się expić i kasa leci ładnie przynajmniej od v2.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...