Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

RemixMT2 - mt2.siecspn.pl [Dedyk]

romix

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

banner.jpg

cooltext954579014.png

Witajcie poszukiwacze przygód! Dziś prezentuję Wam remake servera Remixmt2!

Server znany i lubiany przez graczy świata Metin2. Postanowiliśmy stworzyć server typu oldschool z drobnymi nowościami,

które urozmaicą Wam rozgrywkę.

No więc zaczynajmy ; )

infogracze.png

Strona główna, rejestracja, item-shop:

http://mt2.siecspn.pl/index3.php

Download:

http://mt2.siecspn.pl/download2.php

statzbh.png

Typ servera: Easy/Medium

Maxymalny poziom: 105

Punkty statusu: 95

Yang: 300%

Drop: 300%

Exp: 300%

handelin.png

1.png2.png3.png

-handlarze bronią i zbrojami standardowi:

-zbroje do 34 poziomu

-miecze do 30 poziomu

-bizuteria do 55 poziomu

systempk.png

Poziom 80

0528182021.jpg

51108408167096078566.jpg81824447584258715333.jpg

Poziom 90:

0528182100b.jpg

0528182200.jpg

Ulepszacze to 3 rodzaje pereł oraz broszura szermierki, więc taki standard na oldschoolach.

Drop ulepszaczy z Setou oraz niektórych bossów.

Dodatkowo perły możemy zakupić w sklepie.

podsum.png

Gra na naszym serverze jest całkowicie darmowa mało tego, każdy gracz może w serverowym

sklepiku co 24h losować Smocze Monety całkowicie DARMOWO. Możemy wylosować od 50 do 100 Sm-ów

Ponad to nie chcieliśmy zbytnio psuć rozgrywki systemami petów, energii, kamieni dusz i innych tego typu zbędnych rzeczy, gdyż

wg opinii większości graczy psuje to atmosferę tej ciekawej gry ;)

Jedynym systemem jaki postanowiliśmy dodać to wierzchowce, które jednak nie będzie łatwo zdobyć.

Są tylko dwie możliwości:

-Riper

-Beran-Setou

Prezentują się tak:

0528182520.jpg

Do clienta dodaliśmy jedynie najpotrzebniejsze rzeczy aby zbytnio go nie obciążać.

Została dodana tabela zliczająca bonusy oraz możliwość zapisania loginu i hasła na 4 konta:

tabelabonus.png

Dodatkowo dodaliśmy takie ułatwienie jak

-Pierścień anty-expa

Jest to artefakt który blokuje otrzymywane doświadczenie, dzięki czemu możemy swobodnie dropić yangi na jakim tylko poziomie chcemy.

-Autopoty

Potki znane z globalnych serverów.

Dodatkowo obok Handlarki stoi Npc który może usunąć zbędne przedmioty z naszego ekwipunku.

Jedynymi questami na naszym serverze jest biolog, aż do 90 poziomu.

Zapraszamy!

Opublikowano

Juz sie sciaga za 12 minut jestem :) serwer zapowiada sie fajnie

ale uzupelnijcie prezke bo prezka to polowa sukcesu :)

Dodajcie ss innych handlarzy

Expowiska

Jakąś Fabule

itd.

ccb59f8464bd998b.jpg

Robię Mody/Pluginy Do CS 1.6 i Klasy/Perki Na CoD MoD. Projektuje strony internetowe - koduje i wykonuję grafikę. Wgrywam AmxBans itd. :)

Opublikowano

To nie fake. Grałem na tym serwie 2 lata temu i ostatnio klienta ściągnąłem. Wbiłem i patrze że leci po 1000 yang .. Myślę że naprawiliscie to z tymi Yangami .. bo to koszmar jest ... -.-'

Opublikowano

Zarejestrowalem sie, sciagnolem i zalogowalem sie i sie zawiodlem. Rzeczy u npc sa +4 ...

ccb59f8464bd998b.jpg

Robię Mody/Pluginy Do CS 1.6 i Klasy/Perki Na CoD MoD. Projektuje strony internetowe - koduje i wykonuję grafikę. Wgrywam AmxBans itd. :)

Opublikowano

To nie fake, ten serwer był jakies 2 lata temu, reaktywacja ?

Moze i byl, ale tylko zeby zarobic troche kasy na jakis inny cel.

Wiec watpie zeby powstawal znowu. A po 2 tamten serwer byl najlepszym 4funem na jakim gralem, wszystko praktycznie dostepne do 3-4 dni.

Dostalem bana za dmg, bo gralem daggerem, a w grocie sie ladnie z chmurka expilo :) Top 1 przez dluzszy czas:)

Nie jestem tu po to by zbierać lajki czy tam plusy, jestem tu, aby dzielić się swoja wiedzą z tymi której jej potrzebują,

Lub zasięgać porad od lepszych i bardziej doświadczonych ode mnie :)

netuy.jpg

Opublikowano

@up ogarnij się i nie reklamuj innego serwera w innej prezce.

Co do serwera to trochę mało się dowiedziałem. O ile pamiętam to remixmt2 te 2 lata temu był inny i lepszy.

Opublikowano

Hah remix mt2 i sieci spn :D żaden fake był taki serwer, dość szybko zresztą zdominowany przez moja gildie. Potem zaczęły się cyrki typu "kradzieże" eq typu hawang gdzie hawanga nie można było nawet wyrzucić na ziemie. Czemu wiem że wałki? Miałem hasło do konta zmienione na 5 minut i wtedy magicznie znikało eq.

2sbu2dv.png

Opublikowano

grałem na tym serwerze 2010. Roman i inni założyciele starali się go utrzymać.

Reaktywacja nowa Remixa.

Dlaczego mało ludzi gra?

Tam bronie max do na 90 a ludzie lubią grać na serwerach gdzie jest 100 broni na jedną klasę ;)

Opublikowano

grałem na tym serwerze 2010. Roman i inni założyciele starali się go utrzymać.

Reaktywacja nowa Remixa.

Dlaczego mało ludzi gra?

Tam bronie max do na 90 a ludzie lubią grać na serwerach gdzie jest 100 broni na jedną klasę ;)

Mało ludzi na serwerze jest dlatego ,że yangi nie są ustawione proporcionalnie do cen w sklepie ,to jest chyba najważniejszy czynnik i od kiedy zacząłem grać czyli 2 dni jeszcze nie widziałem gm'a na serwerze.

Opublikowano

Chyba serwer najbardziej nastawiony na is jaki widziałem w przeciągu 3 lat.Może i uda mi się wylosować te 100 sm dziennie ale ,żeby wyczyścić kd potrzebuje kupic z is za 40 sm księgę obróbki kamienia,chce zresetować skille musze kupić za 40 sm zwój i oczywiście nie mogło zabraknąć 6/7 bonu za 500 sm ,wszystkich broni za 5000sm i innych gówien.Podsumowywując dziennie mogę wyczyścić 2 razy broń albo robić 500 kont ,żeby do riba +9 wbić kd.Drop kasy jest nie opłacalny bo lepiej robić nową postac i przekładać 2kk z niej, innego sposobu nie ma bo do 50 lvl wątpie żeby dało się dodać 4 bony do całego eq.

Opublikowano

6/7 w IS?
AHA - wszystko jasne :P
A zapowiadał się w miare ciekawy oldschool.....

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...