Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Zapowiedz Serwera Hereiammt2

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.!

Chciałem przedstawić wam zapowiedź serwera HereIamMt2 :)

Będzie to serwer który nie będzie miał rat np. 1000%,1000%, 1000%, 1000% :]

Raty serwera będą prawdopodobnie Yang Drop: 150. , Exp: 100 , Drop Item: 150 :)

Pamiętajcie Serwer Ten Nie Będzie Taki, że wbijecie i dostaniecie lvl, eq itp :) Na poczatek nic nie dostajecie :P Idziecie do Daekobae, który będzie w miejscu w którym się odrodzicie-.- I będzie tam All itemy na 1lvl +9 za 0Yang + Buty Wiatru + za 1 Yang ^-*

Najważniejsze 2 rzeczy

Po 1) Na 1 lvl dostaniecie 10lvl konia i przywolanie na 10, 35lvl 11 lvl konia (bojowiec) , 50lvl 21 lvl konia (militar) - Oczywiście to wszystko dostaniecie gdy będzie GM!

Po 2) Jest już 2 GM'ów wraz ze mną jest 3 ;] Więc 1GM na jedno królestwo będziemy urzędowali w M1 :)

Ten kto pierwszy wbije 80 lvl (zastanawiam sie czy nie 75) to dostanie 88LvL i Wybrany Skill P :)

P0ZDR@W/A/\/\

I Love MPC Forum!

Szukasz GM'a na swój ''Priv serwer''? Napisz mi na PW!

Opublikowano

No i chyba kolejny rodzynek który nie czytał regulaminu...

A więc tak w regulaminie jest napisane:

4. Proszę o niezapowiadanie serwera. Ma być on już zrobiony i gotowy, w przypadku gdy stanie się inaczej topic zostaje zamknięty.

Więc patrzcie troszkę na ten regulamin a dopiero w tedy dodawajcie reklamę serwera.

Jeżeli w jakiś sposób pomogłem Ci, to nie bądź żyła, daj plusika ;]

Opublikowano

Skoro o nim piszesz to daj Info o spol,skan i reje i stosuj się do regulaminu tak jak UP napisał

1318801632-U103988.png

Chcesz sygnaturkę // avka // tapete czy coś w tym stylu ? Pisz na PW ( ma być podany stock/render czy jakiś inny materiał, wymiary oraz kolorystyka i jaki ma być napis czy nie ma być wgl napisu.)

Opublikowano

Ok usuwam temat a po drugie zobacz w mojej sygnie Serwer ON w Wigilie! (24Grudnia) ... To jutro lub dzis dam juz gotowy serw ze spolszczeniami i reje.:)

I Love MPC Forum!

Szukasz GM'a na swój ''Priv serwer''? Napisz mi na PW!

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...