Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Minecraft Map: Gra w szczegóły v1 [1.5.2]

Dejff

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemanko

Chciałem przedstawić swoją pierwszą mapke z seri "Zapamietywanie" część 1

O co chodzi?

Jest 10 rund. Na jedną runde przepadaja 2 pomieszczenia. W mapce chodzi o to, że wchodzimy do pierwszego pomieszczenia. Mamy za szybą losowo poukładane różne itemy i musimy zapamietać ich ustawienie. Jak juz udalo nam sie zapamietać, wchodzimy do drugiego pomieszczenia i mamy znowu pomieszczenie z szybą, a za szybą prawie tak samo poukladane itemy jak w poprzednim pomieszczeniu, prawie, bo jeden item znikł, a my musimy pomyśleć i dowiedzieć sie, jaki to item znikł i wybrać dźwignie z poprawnym itemem w obrazie obok dźwigni . Mamy do wyboru dwie dźwignie. Poprawnie wybrana dźwignia otwiera nam drzwi do kolejnej rundy, a zła? uuu, bedziesz musiał wgrać mapke od nowa ^.^

Wideo

Download

Skan

Zapraszam do Pobierania mapy oraz do oceniania, komentowania i subskrybowania kanału. Nowe mapy już w drodze!

Mapa na max. 2 osoby!

Dejff

Dejff

Opublikowano

Nie dawaj linka do kanału YT, ponieważ administracja może uznać to za reklamowacje ! :) Tylko ostrzegam ...

Mapka fajna, estetyczne wykonanie. Dobry pomysł, pobiorę, ocenię ;) Zapowiada się ciekawie :D

Masz problem w sprawie Battlefielda Heroes ??? Pisz na PW

Jeśli pomogłem, nie zapomnij dać LIKE

BFH Polska ;)

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Liczę na więcej :)

Kiedyś myślałem, że jestem elfem, ale tata powiedział, że jestem nikim i tak już zostało....

vvv Potrafisz tworzyć serwer? Sprawdź! vvv

Poszukuję kogoś kto przygotuje mi serwer na wersję Pocket Edition. Oferuję opłacalną współpracę. Więcej info WYŁĄCZNIE na priv

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Spoko jest

Witam

Z tej strony Smierci

10 Kometarzy - Zrobione

20 Komentary - Niezrobione

30 Komentarzy - Niezrobione

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...