Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[DYSKUSJA] Konkurs- Wyróżniamy dział FanArt!

Wredna

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wredzia, mały błąd:

KONKURS TRWA OD 27.04.2013 DO 03.05.2013 DO GODZINY 23:59.

Dodałaś post dzisiaj a trwa od 27 kwietnia? Powinno być od 27.05.2013 do 03.06.2013 :)

Kocham kino akcji na forum. 

Opublikowano

Wredzia, mały błąd:

KONKURS TRWA OD 27.04.2013 DO 03.05.2013 DO GODZINY 23:59.

Dodałaś post dzisiaj a trwa od 27 kwietnia? Powinno być od 27.05.2013 do 03.06.2013 :)

Zauważyłam to dużo wcześniej, ale niestety forum mieliło poprawioną wiadomość i mieliło, aż w końcu się udało :P

Tak, wiem, ja żyje przeszłością. Oczywiście już poprawione.

Opublikowano

Czyli, że mamy zrobić to "logo"? Bo regulamin i w ogóle napisane ale nie napisane co dokładnie trzeba zrobić :P

"Projekt powinien nawiązywać do działu FanArt oraz subfor/tematyk, które się w nim znajdują (grafika, muzyka, diss, rysunek etc)."

"Projekt może zostać stworzony w formie graficznej, jak i rysowniczej."

Punkt 8 i 9 wyjaśnia wszystko.

Nie można tego nazwać logiem. Ma to być po prostu grafika, która będzie charakteryzować dział FanArt i nawiązywać do treści w nim zawartych ;-)

Opublikowano

Coś mi się zdaje że za dużo osób nie bd brało udziału w konkursie, jest jakaś minimalna liczba prac, która musi zostać wstawiona by konkurs się odbył?

ItgMSFz.gif­

Opublikowano

Coś mi się zdaje że za dużo osób nie bd brało udziału w konkursie, jest jakaś minimalna liczba prac, która musi zostać wstawiona by konkurs się odbył?

Eeee... Dlaczego? :) Mamy dość dużo grafików. Sam wstawię własną pracę choć na pewno zostanie uznana jako niski poziom ;P

1368908122-U621182.png

Moderator Tworzenia stron WWW , ex.Moderator Dark Orbit,ex. Moderator Diablo, Helper Pogaduszek, Metin2, Dobre programy, Fan Art, MPC Media Team Recenzent.

Opublikowano

Eeee... Dlaczego? :) Mamy dość dużo grafików. Sam wstawię własną pracę choć na pewno zostanie uznana jako niski poziom ;P

Z takim podejściem to nawet nie bierz udziału...

btw. Zgoda na konkurs jest? ;x Pytanie retoryczne, ale jesteś kidem i nie ma podpisu.

Nieregulaminowa sygnatura

Opublikowano

Z takim podejściem to nawet nie bierz udziału...

btw. Zgoda na konkurs jest? ;x Pytanie retoryczne, ale jesteś kidem i nie ma podpisu.

Dostaliśmy zgodę na stworzenie i umieszczenie specjalnej grafiki, charakteryzującej dział FanArt i wyróżniającej go na tle innych.

Więc zgoda chyba jest :P

@BTW

Spróbuje, postaram się bardzo, lecz muszę nad pomysłem pomyśleć :P

3t6EGVz.png

Opublikowano

Zdaje sobie doskonale sprawę, że nie jest to forum graficzne i nie można wymagać poziomu charakteryzującego grafików pracujących w zawodzie.

Chce, by to, co zostanie stworzone było przede wszystkim projektem usera/ów FanArtu. W końcu to Wy charakteryzujecie ten dział i sprawiacie, że istnieje ;-)

Mając na myśli niski poziom bardziej chodzi mi o grafiki stworzone w paincie, z użyciem generatorów tekstów, lub takie, które jasno wskazują, że są zrobione dla "beki".

Pozwolenie na konkurs jest, jak najbardziej, udzielone przez kierzka i Marselo.

Opublikowano

Można np. Dodać kogoś kto słucha muzyki, i jakieś ozdoby muzyczne itp.? Tak się pytam by później nie było

427571487345508569248.jpeg

Potrzebujesz Pomocy?Pisz śmiało PW

Opublikowano

A jeśli np. Chcę stworzyć pracę bez tła, a rozmiary to 200wys. 700 szer.

To niby jak mam to zrobić? Chodzi o to czy te rozmiary się wliczają w prace bez tła?

427571487345508569248.jpeg

Potrzebujesz Pomocy?Pisz śmiało PW

Opublikowano

Elementy umieszczone na projekcie powinny zajmować ustalone parametry. Oczywiście kilka pixeli różnicy nie zrobi wielkiego problemu, ale tylko i wyłącznie w przypadku, kiedy nie będą przekraczać 700x200. Jednym słowem może być mniejsze.

Opublikowano

Jeśli praca nie została zaakceptowana ze względu na złe wymiary, mogę je zmienić i wstawić ją jeszcze raz? Jeśli tak, to napisać nowy post czy zedytować stary?

poniewieramy się czlowieku                      

Opublikowano

Jeśli praca nie została zaakceptowana ze względu na złe wymiary, mogę je zmienić i wstawić ją jeszcze raz? Jeśli tak, to napisać nowy post czy zedytować stary?

Edytuj stary, tylko tym razem zwróć uwagę na wymiary ;-)

Opublikowano

Praca musi być zrobiona komputerowo?

Czy mogę zrobić na kartce narysuje i potem zeskaluję do odpowiednich rozmiarów?

9. Projekt może zostać stworzony w formie graficznej, jak i rysowniczej.

Tylko pamiętaj, że jakość takiej pracy musi być dobra. Nie może to być zdjęcie wykonane telefonem.

Opublikowano

Zostało jeszcze kilka godzin, by wziąć udział w konkursie.

Proszę, by osoby, które tego nie zrobiły zamieściły odpowiednią notkę w swoim poście, dotycząca pkt 12 z regulaminu konkursu:

"Wyrażam zgodę na wykorzystywanie mojego projektu w celach forumowych, jak i przekazuję częściowe prawa autorskie administracji MPC"

Opublikowano

1368908122-U621182.png

Moderator Tworzenia stron WWW , ex.Moderator Dark Orbit,ex. Moderator Diablo, Helper Pogaduszek, Metin2, Dobre programy, Fan Art, MPC Media Team Recenzent.

Opublikowano

http://www.mpcforum.pl/uploads/images/1369985604-U215643.png

http://www.mpcforum.pl/uploads/images/1369841994-U336505.png

Dlaczego te prace nie zostały dodane do ankiety? Myślę, że one są wysokiej jakości...

To się zgodzę. Ale dziwi mnie bardziej to że została wybrana praca, która nie spełnia warunków. :Ohttp://www.mpcforum.pl/topic/961640-konkurs-wyrozniamy-dzial-fanart-ii-runda/?p=7626654

1373821288-U865823.png

Zrób dla mnie sygnaturę i zdobądź 20 Lubię To!

[sygnatura] Ravin.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...