Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Internet

Felcor

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemano. Czy jest jeszcze jakaś firma internetu bez ograniczeń oprócz Neostrady ? Nie chcę radiówki .Bo z tego co wiem to play itp. mają limity jakieś . Daje lajki ;)

Pomogłem ?! Daj lajka !

Opublikowano

Netia,tp.

Który jest godny polecenia ? ;)

Ponieważ mam 4 komputery w domu i chciałbym by przynajmniej jak by się korzystało z 2-3 komputerów na raz to żeby dało się spokojnie grać ( w moim wypadku w bf3 ) ;)

Pomogłem ?! Daj lajka !

Opublikowano

Zna może ktoś jeszcze odpowiedź na moje drugie pytanie ?

Pomogłem ?! Daj lajka !

Opublikowano

Tak, ale czy w mojej lokalizacji tj. ( województwo lubleskie, miasto lublin, miejscowość Szerokie ( obrzeże Lublina )) Będzie dobrze działał ten internet ?

Pomogłem ?! Daj lajka !

Opublikowano

Mój obecny internet to radiówka 2735207813.png I jest tutaj napisane " NETIA SA " Ma to jakiś związek z Netią ? Bo obecnie mam tą radiówke i jest chu*owa ; /

Pomogłem ?! Daj lajka !

Opublikowano

Ale przecież Netia jedzie na tym samym łaczu co TP . A niedawno miałem TP i nie mogłem mieć więcej niż 1 mb/s . Czy to oznacza że z Netii też nie będę mógł mieć więcej ?

Pomogłem ?! Daj lajka !

Opublikowano

Polecam UPc ale nie wiem czy mają radiówkę, ale raczej tak.

Wysłane z mojego GT-I5800 za pomocą Tapatalk

Opublikowano

Netia jest słaba, nie polecam :\ W miesiącu potrafili nawet 4 razy internet wyłączyć w godzinach popołudniowych. Strasznie to denerwowało.

Najlepiej jak byś się dowiedział czy w lublinie nie ma jakiejś lokalnej firmy dostarczającej internet, takie są najlepsze.

Ja dla przykładu płacę 60zł za 50MB lecz zdarza się że nawet 70MB wyciągam,

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...