Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

WP 61 a mapki

banjok

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka. W moim posiadaniu jest WP 61 lvl. Chodzę nim na metki 55/65, ale przyznam że zarobek jest dość mierny. Pomyślałem, że mógłbym pójść na mapki do DT, ale nie wiem czy dam rade bez buffa (nie ustoi bo nie ma strachu, a odlurowanie spota nie chce mi sie bawic skoro mam strach). Opisze moje eq i skille: FMS +9 sr 38, Duchowa +9 kd +4, 12k PZ, ok, 800 defa z wierzchowcem, Ostrze g1, zbrojka m10, strach m7. I tu pytanie do was, czy z takim levelem i eq jest sens sie tam pchać czy dopiero na 75. Czekam na sensowne wypowiedzi memberów którzy wiedzą w czym rzecz. Z góry dzięki.

Opublikowano

Nie opłaca się i bez buffa raczej a nawet na pewno nie dasz rady.

Wbij ten 70-75lvl. Wbijaj ostrze na P i strach G1+ i wtedy bedziesz lajtem ubijał te metiny.

Zainwestuj w buffa, aby mial przynajmniej te ok 30%

Przy okazji zainwestuj w tarcze na 61+9 z 15% blokiem ciosu.

Mam nadzieje ze ktoś Ci pomoze dojsc do mapek, poniewaz w eq bez trupów nie dasz nawet dojsc...

Opublikowano

Pomecz sie troche do tego 75lvla i jakas trutke ogarnij i jak kolega wyzej pisal , skile na g/p.

EQ na trupy troche %, tak samo na blok/strzaly i oczywiscie nno + buffa z 40lv , w v2 szybko mu wbijesz skile na m2 dodaja po 30% z all int + jakies itemki .

I dasz spokojnie rade, przemecz sie troche, a zyskasz wiecej.

Nie jestem tu po to by zbierać lajki czy tam plusy, jestem tu, aby dzielić się swoja wiedzą z tymi której jej potrzebują,

Lub zasięgać porad od lepszych i bardziej doświadczonych ode mnie :)

netuy.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...