Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Z dniem 29-05-2013 rusza nowy server "Creddy 2"

Misiekt

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Ostatnio w poszukiwaniu jakiegoś nowego servera natnąłem się na informacje o Creddy 2.

Server zapowiada się ciekawie. Grałem na Creddy kiedyś i muszę przyznać, że grało się całkiem fajnie (zwłaszcza na job'ie, gdzie idzie ładną kasę zarobić).

Server rusza za 2 dni. Jakby był ktoś chętny do wspólnej gry na tym servie niech się wypowiada :).

Pozdrawiam.

By zagrać na creddy 2 wystarczy ściągnąć clienta creddy 1 z tej strony :

http://pvp.creddyonline.net/

Opublikowano

Hmmm x500 exp , raczej zabawa ale...

przeglądnąłem temat z epvp i powiem, że całkiem ciekawie się zapowiada

dużo opcji no i wygrali u mnie tym, że ponad rok czasu działa ich server i

mają sporą ilość graczy. Na pewno zagram ! : )

Opublikowano

Te free silki to są takie silki które dropią z mobów i za nie można kupić z silk shopa różna avatary etc. Ale żeby kupić sobie jakiś oryginalny avatar, devila, globale, pety na 30 dni, czy premke to musisz zainwestować w tzw. CP (Creddy Points).

Opublikowano

zapowiada się świetnie i anty ddos protect heeh to nie będzie problemów zainwestowali nieźle :D

macie może link do oficjalnej strony ??

"W życiu pewne są trzy rzeczy...

Honor, śmierć i kac morderca."

Opublikowano

powie mi ktoś czy to jest PVP server? ma się odrazu 110 lvl? czy jak to jest? te silki z unique tylko beda leciec czy z zwykllych mobow tez? wszystkie tereny będą? nawet jangan ca.ve?

Opublikowano

Tak, jest to server pvp.

Level musisz wbić.

Silki lecą ze wszystkich mobów.

Są wszystkie tereny, wraz z jg cave.

#edit

macie może link do oficjalnej strony ??

http://pvp.creddyonline.net/

wystarczy pobrać stąd clienta creddy 1 a gdy creddy 2 zostanie otwarty będzie można z niego korzystać. :)

Opublikowano

grałem nie caly miesiac przestalem bo byla za duza roznica pomiedzy mna free playerem a donaterem z egy b weaponem i setem z adv+4 i masa magic lucky powderow wsadzonych w wbicie seta +14 mimo wszystko najlepszy server pvp/job jaki widzialem bez bota (tzn wbudowanym keypresser+autoatacker)

mam pytankko bo znalazlem stary download czy bedzie na tym chodzic? "Creddy_PVP_1.904_Full_Client"

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...