Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Szkola - Slabe komputery , co polecicie?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

A wiec od dawna drecze sie siedzac na tych drewnianych komputerach w mojej cudownej szkole.

Az naszla mnie mysl zeby pogadaac tu o tym z Wami.

Chcialbym zebyscie dawali propozycje fajnych gierek , moga byc single , multi itp itp, ale o slabych wymaganiach.

Wormsy

Heroes 1,2,3

Quake

Unreal tournament ( ktory sie scinal , 5 fpsow xD )

To gry ktore juz byly testowane i w ktore ostro cioralismy ale wiadomo wszystko sie nudzi.

Czekam na wasze wypowiedzi.

Moga byc nawet bardzo stare gry o ile znajde download.

Opublikowano

Ja na starym komputerze na praktykach gram w GTA SA lub NFS U2 i Most Wanted 2005.

Dobry pomysl, GTA SA zapomnialem dopisac , ale nfs nie wydaje mi sie ze bedzie plynnie chodzil , serio z drewna te kompy. :D

Opublikowano

Dobry pomysl, GTA SA zapomnialem dopisac , ale nfs nie wydaje mi sie ze bedzie plynnie chodzil , serio z drewna te kompy. :D

Np NFS U2 ma takie wymagania:

Pentium III 933MHz, 256MB RAM, karta grafiki 32MB (GeForce 2 lub lepsza), 2 GB HDD

Zależy juz jakie parametry posiadaja te ,,drewniaki'' ale powinny pójść te gry.

Opublikowano

Od kiedy do szkoły się chodzi, żeby grać na komputerze? Własnego nie masz?

żeby nie było spamu to polecam minecraft :)

@down nadal nie za bardzo rozumiem, ale ok..

Opublikowano

Soldat, Teeworlds

z Soldatem jest problem o ping. a o tej grze Teeworld pierwszy raz slysze ^^.

Od kiedy do szkoły się chodzi, żeby grać na komputerze? Własnego nie masz?

żeby nie było spamu to polecam minecraft :)

Od zawsze , jak robimy cos to robimy , jak mamy wolne to gramy , proste i logiczne.

Minecraft nie dziala bo jest problem z karta graficzna ze trzeba cos tam zrobic a to jest zablokowane.

Opublikowano

To sprawdź sobie Teeworlds naprawdę wciąga :D Bronie jak w Quake'u, gra w 2d. Możecie jeszcze spróbować zagrać w terrarię na multi ale nie wiem czy pójdzie :)

Opublikowano

My napierdalamy w cs'a, coda2, gta:sa.

Chcialbym , ale mamy taka jedna sale w szkole gdzie nie chca komputerow wymienic. ; )

Opublikowano

Counter-Strike ;D

Na kazdym kompie pojdzie xD

Hahahahahahahahahahahahah x D .

Pomylka , u mnie w szkole nie pograsz chyba ze z pingiem 1000 albo na botach.

Opublikowano

Hahahahahahahahahahahahah x D .

Pomylka , u mnie w szkole nie pograsz chyba ze z pingiem 1000 albo na botach.

Na LANie postawcie serwer

Jeśli chcesz żebym ci odpowiedział na pytanie, nie zapomnij zacytować mojego postu lub mnie oznaczyć  :)

Opublikowano

JogoBox - taka platforma na gry z poprzedniego tysiąclecia (może nie brzmi zachęcająco, ale część gier jest fajna;)).

Poza tym polecam Little Fighter 2 - można się bawić w kilku na jednym kompie, Deluxe Ski Jump - klasyk, Generally - fajne wyścigi, też można bawić się w kilku na jednym kompie :). Znajdzie się jeszcze kilka fajnych tytułów.

Pomagam w projektach dotyczących programowania (C++/C/Java/C#/inne). Jak masz jakiś problem, napisz do mnie, wspólnie poszukamy rozwiązania ;).

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...