Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Porada/Pytanie] Vps

Bombcio

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam , mam pytanie czy znajde jakiego vpsa , na ktorym pójdzie merkavabot , tak do 15 zł , do tego powiecie mi jak tym sie obsługuje i o co w tym chodzi ? ;d

Opublikowano

do 15 zł nie znajdziesz żadnego VPS'a na miesiac, co najwyżej na max 3 dni

kupisz go tutaj:

www.exone.pl

1371988330-U644589.jpg

Mentor | Moderator DarkOrbit | Postwriter | exModerator

Opublikowano

A za 20 zł na jakis tydzien sie cos znajdzie ? Dzieku up c:

za 20 zł na tej stronie kupisz vps'a z linuxem na 3 miesiace chyba bo jest promocja , ale minusem tego jest to że będziesz się musiał napracować i to bardzo aby tego bota tam uruchomić ewentualnie wcale go tam nie odpalisz. Jedynie na miesiac VPS z windowsem kosztuje 38 zł i bez problemu tam bocika odpalisz.

VPS na 3 dni z windowsem kosztuje 11.27 zł sms'em

1371988330-U644589.jpg

Opublikowano

Kurde szkoda , bo mi zalezy tylko na tym bocie , ale w gre wchodzi przelew , wiec nie bd cos taniej ? ;d Nie ma vpsow z windowsem na tydzien ? ;d

Opublikowano

Kurde szkoda , bo mi zalezy tylko na tym bocie , ale w gre wchodzi przelew , wiec nie bd cos taniej ? ;d Nie ma vpsow z windowsem na tydzien ? ;d

Nie, bynajmniej ja o takim nie słyszałem ... złóż się z jakims kumplem/klanowiczem i kupcie na spółkę :)

1371988330-U644589.jpg

Opublikowano

Szkoda kurde ze na linuxie nie pojdzie bo to bylby fenomem miec 3 miechy bota za 20 zl xD Hahah xD , kurde nie mam nikogo z kumpli grajacych w do , ani nei jestem w zadnym klanie , bo narazie tylko boce xD

Opublikowano

Szkoda kurde ze na linuxie nie pojdzie bo to bylby fenomem miec 3 miechy bota za 20 zl xD Hahah xD , kurde nie mam nikogo z kumpli grajacych w do , ani nei jestem w zadnym klanie , bo narazie tylko boce xD

W zasadzie to może i na linuxie by poszło, ale dużo męczenia się z tym jest i w zasadzie jesli nie udałoby Ci się go tam odpalić to 20 zł psu w du.. ;) A więc lepiej dołożyć sobie drugie 20 i mieć pewnego windowsa

1371988330-U644589.jpg

Opublikowano

Jest przecież promocja że przy pierwszej płatności 2 razy taniej. Czyli 20 zł za vpsa z windowsem na exone

comment_aKm2b5jSiJgvkhmrlSzZ5Yc80OK7Mzta

Opublikowano

Jest przecież promocja że przy pierwszej płatności 2 razy taniej. Czyli 20 zł za vpsa z windowsem na exone

A na jakiej zasadzie jest to naliczane ? Jedno konto jedna promocja czy na dane osobowe to leci ? I w którym miejscu to jest napisane bo jesli to prawda to kupuję go od zaraz :D

1371988330-U644589.jpg

Opublikowano

Kombass a niechcialbys sie zlozyc ? ;d Tak troche nie pewniak bo nawet sie nei znamy , a ja mam tam jakiegos flaxa tylko z milionami hajsu wiec xD

Opublikowano

Nie niee, z nieznajomymi osobami się nie składam wybacz ;) Swoja droga to nie wiedziałem że za pierwszym razem na exone vps kosztuje 20 zł z windowsem , czekam aż zulek bury powie gdzie to jest napisane, obczajam akcję i kupuje :)

1371988330-U644589.jpg

Opublikowano

Aahh szkoda , to ja tez kupie , a jagby co to bd mogl napisac na pw , to powiesz mi o co z tym chodzi , bo ja nieogarniam xD

Opublikowano

http://www.exone.pl/serwery/vps/promocje/promocja-miesiac-za-poldarmo/

Tutaj regulamin, zaraz znajdę na mailu fakturę to też dam, żeby nie było że kłamię

Nie no wierzyć wieżę bo sam przed chwila to czytałem ale powiedz mi w co mam powchodzić co gdzie wpisać abym mógł zapłacić 20 zł za tego vps

1371988330-U644589.jpg

Opublikowano

Jak mówiłem, daje ssa. Kupiłem wtedy dedyka pod Qbota jeszcze. W regulaminie widnieje że promocja do odwołania, więc nie wiem czy jeszcze jest aktywna

image.png

comment_aKm2b5jSiJgvkhmrlSzZ5Yc80OK7Mzta

Opublikowano

No ok, ale jak zamawiam VPS'a to cały czas mi się wyswietla że do zapłacania mam 38 zł, czy taka fakturka jak tobie z ta cena przychodzi na maila czy cena 20 zł powinna odrazu się pokazywać przy zamawianiu ?

I tak ta promocja jest jeszcze aktywna

1371988330-U644589.jpg

Opublikowano

A powie mi to ktos np na gg , co mam zamowic i jak sie tym obslugiwac ? ;d Sorry za tego zielonego co nic nie wiem , no ale wiecieee xD

Opublikowano

Ale przeciez ta promocja nie dziala przy zakupie windowsa chyba , nie ? ;d Bo ja próbuje windowsa kupic i mi anuluje ta promocje ;c

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...