Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz
  • 0

Progressbar nie ładuje się

Vilche

Pytanie

Opublikowano

Witam!

Mam pewien problem gdyż nie mogę połączyć progressbar do przycisku np jak klikne na button o nazwie "doładuj" to progressbar powinien iść w prawo stronę zielonym paskiem, widziałem parę razy jak ludzie przy swoich projektach tak robili.

Teraz nie wiem jak mam to zrobić, może ktoś pomóc?

Czerwone jest piękne! Kocham <3

6 odpowiedzi na to pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Okej, widzę, że nie zrozumiałeś mojej aluzji. Jeśli nie podasz kodu który Ci nie działa nie jesteśmy w stanie Ci pomóc, mam nadzieję, że tym razem wyraziłem się na tyle jasno, że to zrozumiesz.

Opublikowano

Witam!

Mam pewien problem gdyż nie mogę połączyć progressbar do przycisku np jak klikne na button o nazwie "doładuj" to progressbar powinien iść w prawo stronę zielonym paskiem, widziałem parę razy jak ludzie przy swoich projektach tak robili.

Teraz nie wiem jak mam to zrobić, może ktoś pomóc?

Z twojej wypowiedzi wnioskuje, że nie masz kodu ?

Opublikowano

Niestety, moja kryształowa kula w której widzę kod jest w naprawie. :/ A bez niej nie mogę Ci pomóc.

Opublikowano

Twój post nie ma tu najmniejszego znaczenia, nic tym postem nie wniosłeś do tematu, jak chcesz nabijać sobie posty idz na hydepark.

Szukam dalej!

Czerwone jest piękne! Kocham <3

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...