Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Błąd krytyczny java

Danio55

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema!

Wczoraj wieczorkiem pykając sobie w Minecrafta dostałem crasha. Włączam MC jeszcze raz, lecz się nie włącz wyskakuje jakiś error, więc wchodzę dodaj usuń progoram i szukam javy, znalazłem, naciskam usuń, pasek leci dochodzi do końca i za chwile się wraca na początek i wyskakuje " Błąd krytyczny podczas instalacji", próbowałem pare razy, ale ni choya, nie idzie. Sprawdzałem czy gdzieś mam jakiś foldery z javą, ale nigdzie żadnego niema. ( nie usuwałem żadnego folderu jak coś)

I moje pytanie brzmi jak usunąc tą jave, żebym mógł zainstalowac ją na nowo.?

Opublikowano

@ szlkoffy

Wszytkie procesy z javą mam wyłączone.

@TenStylOdLajka

W panelu sterowania java jest, właśnia ta którą chce usunąc. I nie da się bo wyskakuje błąd krytyczny podczas instalacji.

Opublikowano

Mój Komputer > Dysk na którym masz zainstalowany System > System32 > Usuwasz ikonki Javy bądz foldery.

Nie jestem pewnie czy tylko tam one są, ale sprawdź jeszcze w folderze domyślnym "System". MIałem ostatnio taki problem i mi pomogło. Jeżeli to nie pomoże, przeczyść rejestry (najlepiej CCleanrem) lub ściągnij JavaRA.

Tworzę strony www na zamówienie :)[PISZ PW]

Opublikowano

@ PomocnikBanan

w systemie nie mam nic od javy, natomiast w system32 mam pare plików tylko nie wiem czy usuwac żeby mi się coś nie popier******,

wymienię jakie mam:

-jgaw400.dll

-jgdw400.dll

-jgmd400.dll

-jgpl400.dll

-jgsd400.dll

-jgsh400.dll

-jobexec.dll

-joy

-jscirt.dll ( to próbowałem usunac, lecz się nie da ;/)

-jspl.dll

-jsproxy.dll

Napisz które mogę usunąc a które nie.

@ EDIT

OK, po problemie, sformatowalm kompa, do zamknięcia! :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...