Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Rozstrzygnięte]Wyjście naprzeciw nowym użytkownikom - nowe subforum w Pogaduszkach

Miyoshi

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

No właśnie ogrom tego forum jest chyba największą 'wadą' w przypadku takiego subforum. Ale nadal uważam, że to nie nasze osobiste przekonania powinny brać górę, ale to, czego chcą potencjalni nowi użytkownicy. ;) A coraz więcej nowych szuka takowego forum, gdzie mogliby coś tam napisać. Sama po części jestem za wprowadzeniem, a po części za nie, ale wychodzę z założenia, że lepiej spróbować i ewentualnie usunąć niż nie spróbować i nie wiedzieć, jaki mogłoby to wyglądać.

Co do wyłączenia postów - oczywiście pisałam o tym. Nie będzie naliczania to ograniczy się spam tych, którzy chcieliby tylko nabić sobie licznik. Taki jeden wątek mógłby być otwarty przez np. 24h, a potem zamykany. I tak wydaje mi się, że to nie przejdzie, ale w końcu od czego są sugestie. :P

Ile powstaje takich tematów z przywitaniem? 5 na miesiąc?

Nie.

hejter naczelny | aktywny od 2k6 | król forumka | gold member | blue member | mpc champion | best member | exmod | exvip
Km5iG.png

Opublikowano

Trzeba by ćdebilem ,aby swoje prywatne życie mieszać z forumowym. Nie

Nikt o czymś takim nie mówi, lol.

Ale fakt faktem, nie wzięłam pod uwagę tego, że forum jest z deczka za wielkie na taką zabawę. ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...