Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Sura WP 36 lvl i zarobek na Syrku

odejdzztegodomu

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć, mam sure WP 36 lvl z dzikiem wojennym 2x M (Czarowane i strach) podbijam teraz to do M6/M7 ale na Syriuszu nijak nie ma sposobu żeby fajnie zarobić. Mam buffa 75 2x G 2x M8 i mimo, że się z nim nie ożenie bo nie ma jak, to chciałbym z niego korzystać i nie przeszkadza mi bieganie za postacią. Chciałbym jakoś zarobić, pytanie jak? Odrzucam M2 bo tam siedzi dużo ludzi, a ku są bardzo, ale to bardzo tanie. Mogę iść z kolegą po rękawice złodzieja do lasu i pytanie, czy opłaci mi się bić metki 55 czy może lorda? Gdybym był w stanie zarobić chociaż 2-4 kd dziennie to byłoby świetnie. EQ jakim dysponuje:

- FMS +9 sr 42 2x kd +4

- YY +7 1,5k hp bez kd

-wyzywka +9

- ebo +9

- 5katna +7

- nie mam wisiorka, szukam jakiegoś 1,5k hp

- buty 1,5k hp

- srebrna +9

do tego mam ledwo 6kk + nieszczęsna +9 na handel i jakieś pierdoły. Myślałem, żeby też latać na rudy przy okazji, przetop ebonitu 500k, a nieb. łezki 750k, kamol 7kk lajtem zejdzie. Dla porównania, te buty na 38/39 1k hp 8% spowolnienie i coś na strzały są warte np. 35-40kk i chciałbym właśnie te 10/15+kk dziennie zarabiać, żeby móc sobie takie kupić.

E9mwj60.png

Opublikowano

Na lorda musisz troche z wiekszym lvl isc. Oczywiscie słabo z niego leca kamyki, musisz ich kilkanascie lub kilkadziesiat ubic aby miec te 2-4 kamole.

Opublikowano

A metki 55 będą dobrym sposobem?

Zdecydowanie lepiej.

Na lorda musisz wbić minimum 45+

Nie bywam już na forum, jeżeli masz sprawę wal na FB...

Opublikowano

Moze Sohan lub Dolina? Ja Bodakiem 55 Aura-Berek-Wir cisnałem metki na sohan bez buffa, odjazdow czy spadkow drastycznie HP przy czym berek odejmuje nam ABSa. WPekiem to poezja. 45 maja gorszy drop i ciezkie respy miejscami.

Opublikowano

Na sohan jest taki sam poziom ja takim jak wyzej napisalem bodym biłem na Full hp bez buffa i berkiem na G na 55.

Opublikowano

Zrób pro eq + buffa i bij :

Metki M2, PUSTYNIA, Sohan, Jak dasz rade to w lesie

Bossa z Doliny orków (zapomniałem nazwy xD)

Wbij 40 i rób dt i sprzedawaj pamiątki Albo zarabiaj na metkach tych z dt

#JebacSygnatury

Opublikowano

Ciężki tam drop jest, a dropnalem dzis rekawice i lajtem dake rade na metkach 55, moge dobic 41 i zalozyc okragla i bede miec 300+ defa

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...