Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Potrzebuje Kompa !

tyrkol1

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Potrzebuje jakąś Płyte główna gdzie będę mógł kupić dobry Procesor np 4 rdzeniowy lub lepszy , Karta graficzną też jakąś dobra i gdzie wejdzie 16 GM Ramu! Mam płyte główną jak narazie taką ale nie kupiłem jeszcze ASUS P8H67 ale nie wiem czy do niej mogę włożyć takie rzeczy aaa bym zapomniał i Obudowe do 100zł . Proszę was napiszcie mi jakąś płyte główna lub złóżcie mi kompa takiego dobrego do gier np. Assasin cred 3 , Gta IV ale żeby chodziło mi full detale :) Z Góry dziękuje Dajcie linki do każdej rzeczy ! :)))))))))) Dziękować :D

Opublikowano

Po pierwsze 16gb ram to za duzo.

Po drugie Tą płyte masz czy nie? Bo za bardzo nie zrozumiałem tego zdania

Po trzecie podaj budżet.

Chcesz mieć darmową uługe montażu/wysyłkę na morele.net albo techplanet.pl? Wejdź tu!

Opublikowano

Za 1800 to karta do zmiany na HD7770 od Gigabyte/MSI/Asus

Jeśli będziesz zamawiał zestaw w morelach to możesz sobie dodać do koszyka usługę montażu.
http://www.morele.net/montaz-komponentow-zestaw-komputerowy-od-trzech-elementow-266770/
to ta usługa.
Jeśli będziesz zamawiał to przy zamówieniu w polu kod promocyjny wpisz
O44Y129AC8
i naciśnij obok wyślij to koszt montażu się na 1 złoty a wysyłka będzie darmowa.
Zamiennie zamiast montażu możesz wybrać pendrive, dokładnie ten
http://www.morele.net/pendrive-good-ram-gooddrive-twister-4gb-czarny-196953/
Wtedy przy zamawianiu skorzystaj z kodu
WP35ZXZG5A

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...