Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem]elf crack problem win 7 ;/

koletko

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema wszystkim ,mam problem poniewaz robie wszystko tak jak jest tutaj na forum opisane , ale nadal nie moge zrobic cracka elf bota , moze opisze co robie po kolei:

wiec tak - zastosowałem sie do zalecen Małego Darkena ktory pisze ze :

access violation at address 00403250 in module 'ElfCrack.exe'. Read of address 0000BD0D
o co chodzi ? Zrobilem all tak jak tam jest napisane lecz za kazdym razem wyskakuje mi ten sam blad

zapewne posiadasz windows vista albo 7 polecam ci wejscie w katalog C:\Program Files
i zrob nastepujace rzeczy
1. Wejdz w katalog tibia i daj wlasciwosci na tibia.exe ustaw tam zgodnosc na windows xp sp3 i na dole zaznacz uruchom jako administrator
2. Wejdz w katalog ElfBot NG i daj wlasciwosci na loader.exe ustaw tam zgodnosc na windows xp sp3 i na dole zaznacz uruchom jako administrator
zastosuj te wlasciwosci i odpal elfcrack.exe i scrakuj wedlug instrukcji

Pozdrawiam Maly Darken

a wiec zrobiłem to tak jak napisał i dalsza instrukcje By evolution robiłem tak jak było podane w przykładach i nie wiem co jest ale ten bład dalej mi wyskakuje , co moze byc przyczyna , pomoc

moje gg: jak by co 15507281

z gory dzieki

Opublikowano

Siema wszystkim ,mam problem poniewaz robie wszystko tak jak jest tutaj na forum opisane , ale nadal nie moge zrobic cracka elf bota , moze opisze co robie po kolei:

wiec tak - zastosowałem sie do zalecen Małego Darkena ktory pisze ze :

zapewne posiadasz windows vista albo 7 polecam ci wejscie w katalog C:\Program Files

i zrob nastepujace rzeczy

1. Wejdz w katalog tibia i daj wlasciwosci na tibia.exe ustaw tam zgodnosc na windows xp sp3 i na dole zaznacz uruchom jako administrator

2. Wejdz w katalog ElfBot NG i daj wlasciwosci na loader.exe ustaw tam zgodnosc na windows xp sp3 i na dole zaznacz uruchom jako administrator

zastosuj te wlasciwosci i odpal elfcrack.exe i scrakuj wedlug instrukcji

Pozdrawiam Maly Darken

a wiec zrobiłem to tak jak napisał i dalsza instrukcje By evolution robiłem tak jak było podane w przykładach i nie wiem co jest ale ten bład dalej mi wyskakuje , co moze byc przyczyna , pomoc

moje gg: jak by co 15507281

z gory dzieki

A masz zainstalowany net framework 3.5 lub wyższy? Próbowałeś na innej partycji zainstalować tibie/bota?

ExTibia- without rang .. ; s ;s;s;s;s;s;s;s;s;s;;s;s;s

Opublikowano

własnie wszystko jest

probowałem juz w innych folderach probowałem razem i na opak... sam nie wiem co jest

a jesli chodzi to o framework 3.5 to mam klienta 4

Opublikowano

własnie wszystko jest

probowałem juz w innych folderach probowałem razem i na opak... sam nie wiem co jest

a jesli chodzi to o framework 3.5 to mam klienta 4

To może spróbuj pobrać z innej strony? ja kiedyś pobierałem elfa z forum mojej gildii i wystarczyło zainstalować elfa + crack 2 sec i śmigało

ExTibia- without rang .. ; s ;s;s;s;s;s;s;s;s;s;;s;s;s

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...