Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jak zacząć grę? :>

Orsumentes

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Przepraszam, że tak ni z gruchy ni z pietruchy, ale chciałbym się was zapytać jak zacząć grę metin2.

Za każdym razem gdy gram w tą grę nudzi mi się.

Załóżmy, że mam 1 lvl wbije tam do 15lvl'a i już mi się nudzi bo to wszystko tak wolno idzie.

Co innego na priwach, tam to grałbym ciągle, ale chciałbym zacząć grać na PL.

Macie jakiś sposób, żeby zarobić kasę, ustawić się tak do 35 lvl itd?

Z góry dziękuję :)

Pozdrawiam

Opublikowano

Sądząc po twoich oczekiwaniach łatwych postępów i eq, nie warto Ci przechodzić na PL bo jednak na nim musisz się napracować żeby coś osiągnąć, chyba że masz głęboki portfel...

yj4x.jpg

Opublikowano

Kolega mi podpowiadał abym zakupił yangi na allegro :> Z jednej strony jest to fajne, ale z drugiej nie bo to takie "oszustwo", chodzi mi o to, ze nie bede na to pracowal tylko wydam tam te 15 czy 20zl i po sprawie:>

Opublikowano

Najlepiej grać z kimś, np. jakimś kolegą rozmawiac przez skype lub ts. Wtedy gra idzie świetnie.

Czesto jest tak zawsze ze gra na ok 15lvl sie nudzi poniewaz jest juz monotonna lecz z coraz wiekszym lvl idzie coraz lepiej (nowe expowiska, zdobywasz konia - inaczej expisz)

Musisz jakoś dociagnac do tego 35lvl, potem sie zatrzymac i zarabiac. Troche wolnego czasu, samozaparcia i dasz rade.

Opublikowano

Jeśli chcesz coś faktycznie osiągnąć (bez allegro) to musisz mieć dropa, bez niego teraz ani rusz. Jeśli jednak chcesz poprostu sobie pograć dla zabawy to na PL nie będziesz miał dobrego eq, bo tam trzeba poświęcić sporo czasu na grę.

yj4x.jpg

Opublikowano

PL już mniej zaludniony. Priwy rzadza. Polecam dobijac lv brac bodzie zmianki dodania, aż nie wybonujesz na hp nie kupisz eq na defa i FMS, Rib i wtedy na metki sohan.

Opublikowano

Zacznij grę z jakimś kolegą z klasy/szkoły wasze konto będzie dłużej online , przez co szybciej zdobędziecie EQ i kasę.

Kupowanie yang na allegro też jest dobrym sposobem na start ponieważ zakupisz za to podstawowe eq +9.

u6pv.jpg

Opublikowano

Tak wiem.

Mam zamiar grać z kolegą z CoD'a :)

Zawsze najgorzej mi szło z medalami na konia :>

Kiedyś tam grałem miałem 52lvl, ale chcę grać od nowa bo tamte konto mi okradli -,-

Zawsze miałem "smykałkę" do dropienia ribów i FMS'ow, codziennie po 3 - 4 takie rzeczy, kiedyś się trafił 35śr, ale metin jeszcze nie był tak znany hehe

Opublikowano

Zastanów się czy ufasz temu koledze z CoD'a na tyle żeby mieć z nim wspólne konto, chyba nie chcesz mieć później problemów. Wydaje mi się że granie wspólnie (razem w gildi/pt/dt) wystarczy, jest skype i TS więc można gadać przy graniu i się razem świetnie bawić

yj4x.jpg

Opublikowano

Gramy ze sobą od dobrych 5 lat :)

Mamy własny klan i rozmawiamy na TS codziennie, więc raczej mogę mu zaufać. Na pewno mnie nie wykiwa :)

#edit

Ba...

nawet pożyczył mi swoje konto na którym ma Battlefield 3 żebym mógł sobie pograć zanim kupię :>

Opublikowano

Jeśli chcecie grać na wspólnych kontach to róbcie sobie 3 konta ,a na nich: na jednym właściwa postać (wasza która będzie najlepsza, miała najlepsze eq itd.) na drugim buffa a na trzecim dropka lub nawet kilka. I na przykład jeden może grać właściwą postacią lub dropiekiem , a drugi buffować wtedy będziecie mieli największą wydajność. Oczywiście kasa i eq wspólne i razem ustalacie czy teraz robcie skille buffkowi czy właściwemu itd. Oczywiście to tylko moja propozycja nie musisz się mnie słuchać :)

yj4x.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...