Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Famas + Kolba Nemesis Oferta powróciła!

MackoG33

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ja już siły nie mam do tej gry... Takie gówno kurwa robią za przeproszeniem ale mnie to już wkurwia! (przepraszam za przekleństwa, ale nie umiałem tego napisać bez przekleństw)

Nie wiem czy jeszcze opłaca się w to grać... I zastanawiam się, czy nie powrócić do starego zajebistego CS'a 1.6 ...

Opublikowano

Wracaj człowieku do cs'a, dostajesz najlepszą broń dla szturmowca i najlepszą kolbe prawie za darmo. W dodatku płaczesz że 5zł w błoto wywalasz. Weź tu sobie graj ma małych przestrzeniach gdzie biegają same takie zarzygane famasiki. Gdyby mechanikowi wprowadzili pakiet np. z mp5 kosztowałby on z 15k fundsów i miał dziadowskie dodatki. Ale mnie to już na szczęście nie obchodzi, mam wszystko co trzeba.

Opublikowano

Wracaj człowieku do cs'a, dostajesz najlepszą broń dla szturmowca i najlepszą kolbe prawie za darmo. W dodatku płaczesz że 5zł w błoto wywalasz. Weź tu sobie graj ma małych przestrzeniach gdzie biegają same takie zarzygane famasiki. Gdyby mechanikowi wprowadzili pakiet np. z mp5 kosztowałby on z 15k fundsów i miał dziadowskie dodatki. Ale mnie to już na szczęście nie obchodzi, mam wszystko co trzeba.

Mnie to gówno obchodzi ze daje 5 zł w błoto, ale żebym miał w co grać, bo nie mam. BFP4F to nie gra, to gówno człowieku....

Opublikowano

Mnie to gówno obchodzi ze daje 5 zł w błoto, ale żebym miał w co grać, bo nie mam. BFP4F to nie gra, to gówno człowieku....

To krótko mówiąc spierdzielaj stąd, a nie przez tydzień pytasz o dodatki jakie kupić, co założyć, czym grać itp, a teraz Ci się kuźwa żal zrobiło. Boshe...

Opublikowano

Nie ma to jak 2 dni temu kupić za 24.60zł FAMAS'a,

a teraz zobaczyć FAMAS+Nemesis 7zł -,-

650311402782440296730.jpeg

Mój PC:

CPU: I5 2500k I GPU: Sapphire HD7950 Vapor-X I PSU: be quiet! L8 CM 630W I MOBO: MSI Z77A G43 I RAM: Patriot 2x4GB 1600MHz I CASE: Fractal za 400zł NW

Opublikowano

Ja radze skończyć offtop bo moderator może procentami na minus was nagrodzić.

@up ja też miałem kupywać famasa 2 tygodnie temu ale jakoś kasy nie stykło, teraz zrobili famasa i w dodatku za 2k Founds !

Troche przesada z tą ceną bo Famas to prawie 14k + Nemezis to będzie z 16k Founds.

Opublikowano

ale trochę źle że weszła ta oferta bo teraz wszyscy famasa mają gram a tu deda mnie koleś 5 lvl i famas

Ee ja mam 5 lv i Famas o.O Może to ja? :P

Opublikowano

Powiem wam, że 7zł warto wydać choćby dla samej kolby. Wydałem te nieszczęsne 7zł, bo już miałem FAMAS'a i odrzut jest znikomy... Na 50 metrach brałem serią 4 - strzałową gościowi po 22 dmg i zabiłem skurczybyka. :D .

PS. Nie mogę się dostać na 2 stronę tego tematu. Wyskakuje błąd strony.

650311402782440296730.jpeg

Mój PC:

CPU: I5 2500k I GPU: Sapphire HD7950 Vapor-X I PSU: be quiet! L8 CM 630W I MOBO: MSI Z77A G43 I RAM: Patriot 2x4GB 1600MHz I CASE: Fractal za 400zł NW

Opublikowano

Powiem wam, że 7zł warto wydać choćby dla samej kolby. Wydałem te nieszczęsne 7zł, bo już miałem FAMAS'a i odrzut jest znikomy... Na 50 metrach brałem serią 4 - strzałową gościowi po 22 dmg i zabiłem skurczybyka.

ja famasem z dodatkami z pakietu xm8 byłem pod metalową bramą (sharqi rush) i gościa na dachu zabiłem w wierzowcu b

Opublikowano

@up Załóż do famasa z nemezisem M145 to zobaczysz jak się kosi.

Zależy jaką masz lufe, ale jak wszyscy mają Predator to wyciągniesz max 170m

Opublikowano

Jako autor tematu, proszę o zamknięcie tematu. Nie ma po co tej dyskusji tutaj ciągnąć. Szkoda nerwów i wszystkiego. Najlepiej powiem wam, żeby w nic nie grać, albo przynajmniej zajebistego Minecrafta lub Mario (Z mario to żart :D).

Pozdrawiam

/Do zamknięcia

Opublikowano

To na jakie chu*za przeproszeniem robiłeś tyle tematów i jarałeś się tym całym BF jak go masz teraz w dupie.

Po co hejtujesz? Temat skończony, i koniec. Skończcie spam.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...