Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Famas + Kolba Nemesis Oferta powróciła!

MackoG33

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Tak! Famas + nemesis, zajebista oferta. Wczoraj myślałem o tej ofercie i jest, git majonez. Jutro kupuje już te oferte :P

PYTANIE!

Ej a jak mam Już famasa i chce kupić kolbe nemesis z famasem to co się stanie? 2 famasy bede miał czy jak ? Potrzebna pomoc!

Opublikowano

Chyba nie, nie kupie ten z XM8 bo drogo, nie chce płacić 20 zl, tylko 7 zl sms i, stracę 5 zł. Lipa trochę..., ale Jutro wysyłam sms 7 zł i kupie te nemesis, będzie mi się lepiej grało famasem, a L85A2 jeszcze bardziej :)

Ale dupa jest bo, powinni oddać fundsy, tyle co kosztuje ten famas... Żal mi EA.

Opublikowano

Nie, no co ty, kiedy tak robili? Przecież od początku było wiele takich ofert i mnóstwo ludzi kupowało pakiety z bronią, którą już posiadają. Nie mieli żadnej rekompensaty. Poza tym nie jest wyznaczona cena Famasa w pakiecie. Może to być połowa, a może 1500 funds... Pakiet trzeba traktować jako całość.

YGsMv3q.jpg
Opublikowano

Nie, no co ty, kiedy tak robili? Przecież od początku było wiele takich ofert i mnóstwo ludzi kupowało pakiety z bronią, którą już posiadają. Nie mieli żadnej rekompensaty.

I to właśnie lipnie, ach.. . Przynajmniej dobrze, że dali tą ofertę, to przynajmniej kupie, a kolbe thunderbolt nie kupuje :P

Fajnie mi się ułożyło. Tylko niestety 5 zł w błoto.

Edit: (Sprawa nie dotycząca tematu) Mam pytanie:

Założyłem temat w Forum BFP4F: http://battlefield.play4free.com/pl/forum/showthread.php?tid=122221

Dałem zdjęcia w załącznikach i napisałem żeby naprawili bugi w grze. Jak myślicie zrobią to? Czy mają to w dupie ?

Opublikowano

Oooo teraz na pewno kupię, choć i tak teraz nie gram :D Wreszcie mnie będą wyzywać od noob famas 3 lv, a ja będę brechtał obok kompa :D :D :D
Teraz troszkę zmienię temat bo ostatnio robię za dużo tematów : Czy do Famas'a będą dobre te dodatki jak: Lufa Predator (to wiem że chyba najlepsze) Rapid celownik magazynki viper i nemesis? :)

Opublikowano

I to właśnie lipnie, ach.. . Przynajmniej dobrze, że dali tą ofertę, to przynajmniej kupie, a kolbe thunderbolt nie kupuje :P

Fajnie mi się ułożyło. Tylko niestety 5 zł w błoto.

Edit: (Sprawa nie dotycząca tematu) Mam pytanie:

Założyłem temat w Forum BFP4F: http://battlefield.play4free.com/pl/forum/showthread.php?tid=122221

Dałem zdjęcia w załącznikach i napisałem żeby naprawili bugi w grze. Jak myślicie zrobią to? Czy mają to w dupie ?

No to żeś amerykę odkopał...

Te bugi są znane od dawna, nic nowego.

Jest to spieprzone i nie mają zamiaru tego naprawiać.

@offtop.

Teraz mam takąrozkminę, bo kupiłbym sobie te 10,4k funds i 2 pakiety.

Ten z famasem i teraz jaki 2gi?

W sumie ten z xm8 ma lepszą klamkę, ale za to gorsze dodatki, a ten z m4 ma lepsze dodatki, a gorszą klamkę.

Co by tu kupić?

436951440626370320491.png

Opublikowano

No to żeś amerykę odkopał...

Te bugi są znane od dawna, nic nowego.

Jest to spieprzone i nie mają zamiaru tego naprawiać.

@offtop.

Teraz mam takąrozkminę, bo kupiłbym sobie te 10,4k funds i 2 pakiety.

Ten z famasem i teraz jaki 2gi?

W sumie ten z xm8 ma lepszą klamkę, ale za to gorsze dodatki, a ten z m4 ma lepsze dodatki, a gorszą klamkę.

Co by tu kupić?

Co do tych bugów, to ja się pytałem, 1 temat zrobiłem w bfp4f, i nie interesuje się grą i bugami tylko tak chciałem spytać i dać to na forum. Ale jak wy odrazu hejtujecie to więcej nie będę was wie pytał.

A co do pakietu to ja bym kupił z M4A1, a potem zamienić M4A1 na Famasa i koksisz :D

Opublikowano

No i moje wbijanie lvl jeżeli chodzi o zdobycie famasa już bedzie nieaktualne.A zostało mi jeszcze 2 lvl bo credits już mam.Ale nie wytrzymam a poza tym kolby bym nie miał więc raczej zakup pewny:)

Opublikowano

Ja kupowałem Famasa kiedy była ta oferta pierwszy raz, potem wziąłem Kreftdjur, zamieniłem M4 na Famasa i jest ok ;)

YGsMv3q.jpg
Opublikowano

Paczka z famasem już mam ból dupy i jeszcze do tego jak aimbota pykną. Porażka EA

Dokładnie. Po cholere przywracają pakiety, które już były ? Jeszcze brak czapek mikołaja, ale trochę nieaktualne -.- Famas z nemesisem był po to, aby każdy kupił kto nie ma, i żeby nowi gracze mieli ból dupy, Naprawdę, nic nie robią, a chcą, żeby myśleć, że są zajebiście poprzez wprowadzanie czegoś takiego...

Opublikowano

Dali to by zarobić, tyle tych pakietów nasrali że to jest totalny ból dupy, jak to Dymosław napisał ale famasa już mam :D Jednak słabo gram, muszę poćwiczyć :C

Opublikowano

Też famasa kiedyś z tą paczką kupiłem bo żal by nie kupić ale to jest taktyka EA że najpierw zachęcają grą, a poźniej dają takie paczki ci co naiwni to też kupili paczki z xm8 bo zobaczyli nemesis, a teraz famas z nemesis i też kupią. Jak wiemy gra jest robiona pod dzieciaki (taka prawda) żeby nakupywać broni itp.

A dlaczego bo darmowa gra :)

Opublikowano

Też famasa kiedyś z tą paczką kupiłem bo żal by nie kupić ale to jest taktyka EA że najpierw zachęcają grą, a poźniej dają takie paczki ci co naiwni to też kupili paczki z xm8 bo zobaczyli nemesis, a teraz famas z nemesis i też kupią. Jak wiemy gra jest robiona pod dzieciaki (taka prawda) żeby nakupywać broni itp.

A dlaczego bo darmowa gra :)

Gdybym nie mial nemesisa to tez bym kupil z xm8. ;)

Opublikowano

ale trochę źle że weszła ta oferta bo teraz wszyscy famasa mają gram a tu deda mnie koleś 5 lvl i famas

Opublikowano

No mówie że każdy teraz z famasem :D

A tak poważnie to nemezis nie jest potrzebna snajperowi, bo snajper to snajper, nie szturmowiec z karabinem auto.

Opublikowano

najpierw było mg36 + viper teraz famas + nemezis za pare dni l96a1 potem pp-19 to pomysł ea bo gracze na 10 lvl kupią ea zarobi i tyle

Opublikowano

Nie będzie dwóch pakietów z L96... A gdyby chcieli na inżynierach zarobić, to MP5 lub G53 ;)

YGsMv3q.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...