Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Jak spolszczyć plugin factions

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć mam pytanie jak spolszczyć np. wiadomość że ktoś założył gildie? Nie podawajcie spolszczonych plików tylko powiedzcie mi jak spolszczyć bo chce po swojemu spolszczyć próbowałem to zrobić w InClassTrans ale mało jest do spolszczania i nie ma tego że ktoś np. gildie założył.

Opublikowano

PRoste to, to nie jest :D ale wykonalne jesli umiesz tam cos javy, bo decompilacja nie da ci calego kodu niestety :( wiec trzeba poprawki zrobic

Opublikowano

Na github.com jest oryginalny kod factions i nie tylko, ale bez znajomości Javy i tak wiele nie zdziałasz ;)

=== Jeśli pomogłem ===

+++ Liczę na Like +++

Opublikowano

Mógłbym się dopiąć? Jak możecie to wyślijcie mi na pw lub tutaj link do full spolszczonego factions jak ktoś może.

Opublikowano

możesz użyć jeszcze pluginy mycommand na zrobienie np /f dom

itp

Chodzi mi o wiadomość że np. ktoś gildie założył a nie komendy.
Opublikowano

Wszystko ładnie mozna spolszczyc w programie Eclipse jesli jednak nieznasz ani troche Javy to lepiej pobierz juz spolszczone

2oj6rbvptyvi.png

W razie pytan pisz smialo GG: 36558269

Proszę o zdjęcie paru % bardzo się staram ; ) ||| Jesli Ci pomoglem daj Like -->>-->>

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...