Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Stawiam Serwery

malyzyd96

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

- Nie możesz postawić serwa na Hamachi?

- Nie rozumiesz większości poradników?

- Nie wiesz o co z tym wszystkim chodzi?

- Chciałbyś/Chciałabyś mieć swój własny serwer?

Jeśli na chociaż jedno z tych pytań odpowiedziałeś/odpowiedziałaś twierdząco pisz do mnie na GG, a przez TeamViewera postawię Ci porządny serwer. Mam na koncie ok. 20 serwerów u kumpli, lecz na moim komputerze nie mogę tego zrobić. Wszystko co potrzebujesz to:

- Hamachi

- Pliki Serwerowe

- PortMap

- Virtual PC

- Navicat

- TeamViewer

- Chęci do posiadania własnego serwera!

Moje GG to: 731374

Jedyne co za to oczekuję to GM na tym serwie!

@ down i x2 down

Nie jestem w stanie dac Wam gwarancji, lecz najpierw by musiał postradać zmysły, zanim bym chciał zepsuć komuś PC. Poza tym sam chcę sobie poGMować .

Pasjonat
Opublikowano

Hmmmm,ostatnio byłem na moim starym przedwiecznym kompie xD

Dałem takiemu ziomowi Team'a i mi zwalił kompa ;/

na szczescie przedwiecznego

tits

Opublikowano

Szczegolnie ten jego nick, malyzyd96 ;x

Ja szczerze nie polecam, tak jak up napisal, lepiej sie meczyc z 2 dni i miec serva, niz dac sobie rozwalic kompa w 1h

brak ;<

Opublikowano

Art. Nie liczy się wiek tylko to co ma się w głowie. Bo już prędzej jakieś napalone dziecko N30, będzie chciało się bawić w rozwalanie PC, a poza tym ja nic nie ściągam na PC, tylko stawiam, a właściciel może w każdej chwili przerwać

Opublikowano

Jak chcesz komus stawiac server z taka iloscia postow, to moze sprobuj przez PuTTy, chociaz i tak mozna uzyc komendy

To jest ukryta treść, proszę

Moze sie komus przyda! ;f

brak ;<

Opublikowano

Szczegolnie ten jego nick, malyzyd96 ;x

Ja szczerze nie polecam, tak jak up napisal, lepiej sie meczyc z 2 dni i miec serva, niz dac sobie rozwalic kompa w 1h

Eh.. Czepiasz się jego wieku... O ile wiesz też jestem z rocznika 96 i jakoś nie zabijam, kradnę, niszczę innych komputery, itp. Powinniście go wspierać może jednak chce pomóc a nie zaszkodzić?

@

Co do autora tematu, radzę dopisać "Jeżeli nie ufasz mi lub chcesz mi w jakiś sposób przeszkadzać i zniechęcać do mnie ludzi to po prostu wyjdź"

@Up

Nie może odciąć komputera od prądu w dodatku dana osoba widzi wszystko co robi osoba siedząca na jego komputerze

@WHT

Nie będę się czepiał ale chodzi mi, że od razu go zaczynają oczerniać a może jednak potrafi i ma dobre chęci ^^

Bywalec
Opublikowano

@Flipper

Tak, ale on 'stawia serwer' chyba tym, którzy nie umieją ?

A jeśli nie umie to skąd może wiedzieć co on robi ?

Mission possible...

Opublikowano

Już nie wypisujcie tych bzdur o tym że może kompa zepsuc.

Ja bardzo polecam tego usera w godzinkę zrobił mi serwa i przy tym się bawiliśmy w notatniku.

pouczenie2.gif

Zbieram minusy, nie bądź żyła daj mi minusa!

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...