Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Merkava

kretki

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, czy w merkavie jest funkcja robienia wrot? chodzi mi o normalna merkave nie o ta wersje darmowa.

Nie, nie ma... Ale jest w planach.

Opublikowano

Kretki opcja została juz dodana :)

Umiejętnosć czytania za zrozumieniem się kłania, koledze chodzi o merkavę za która się płaci, tak o ten autolock :)

Witam, czy w merkavie jest funkcja robienia wrot? chodzi mi o normalna merkave nie o ta wersje darmowa.

A więc odpowiadajac , nie nie dodali ... aby nie zakładać nowego tematu zadam pytanie tu.

A czy ta płatna merkava zbiera palladium ??

1371988330-U644589.jpg

Mentor | Moderator DarkOrbit | Postwriter | exModerator

Opublikowano

Umiejętnosć czytania za zrozumieniem się kłania, koledze chodzi o merkavę za która się płaci, tak o ten autolock :)

A więc odpowiadajac , nie nie dodali ... aby nie zakładać nowego tematu zadam pytanie tu.

A czy ta płatna merkava zbiera palladium ??

tak zbiera.

1.jpg

Opublikowano

to ja tez zadam tu pytanie czy jak sie wykupi merkave na dłuższt czas to ona ma funkcje zbierania całego kwadratu paldium chodzi mi oto ze zbiera np 10 paldium odrazu

x

Opublikowano

to ja tez zadam tu pytanie czy jak sie wykupi merkave na dłuższt czas to ona ma funkcje zbierania całego kwadratu paldium chodzi mi oto ze zbiera np 10 paldium odrazu

Nie rozumiem, jak to ma zbierać 10 palladium odrazu ? Palladium przez każdy program zbierane jest pojedynczo a gdyby cos takiego było to uwierz mi odrazu ban :)

1371988330-U644589.jpg

Mentor | Moderator DarkOrbit | Postwriter | exModerator

Opublikowano

Nie rozumiem, jak to ma zbierać 10 palladium odrazu ? Palladium przez każdy program zbierane jest pojedynczo a gdyby cos takiego było to uwierz mi odrazu ban :)

no wałaśnie bo łyszałem śe merkava tak ma że zbiera odrazu 10 albo więcej jak sie wykupi na więcej niz rok czy jakoś tak

x

Opublikowano

Czy tez macie tak, ze po zalogowaniu sie nic sie nie dzieje tzn. bot nie zaczyna dzialac. Tak zaczelo sie dziac po dzisiejszym updacie do 0.9.

co do tego pytania to teraz zaden bot nie dziala gdyz byl reset

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...