Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Najbardziej ekonomiczna linia/gałąź/droga w Wocie ?

co sie stao ?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Myślałem ,że droga do dwóch Objectów jest najbardziej ekonomiczna ,bo z taką penetracją Gold Ammo jest zbędne.

Opublikowano

Myślałem ,że droga do dwóch Objectów jest najbardziej ekonomiczna ,bo z taką penetracją Gold Ammo jest zbędne.

Wysoka cena pocisków. Coś za coś.

Im tańsze tym większa szansa że wyjdziesz na plus ale nie zawsze.

76561198001815076.png
Opublikowano

Myślę że takiej lini nie ma ale dobrze można zarobić czołgami np. z lini KV-1, KV-1S, IS-3 ( kompanie). Opłaca się iść na pewno w artylerie jeśli chcesz coś szybkiego to francuzy a jeżeli z potęznym DMG to Obj. albo GwType :D Jeśli chcesz iść w TD to napewno Objecty tylko że ammo troche drogie ale idzie przeżyć zagrasz dobrze to potrafi się wszystko zwrócić :D Nie wiem czemu ale nie polecam iść w drzewko Leoparda . (te nowe niemieckie) Polecam także iść w FV(niszczyciel brytyjski) potrafi zniszczyć IS-7 przy dobrym trafieniu na strzał . :D

Opublikowano

Myślę że takiej lini nie ma ale dobrze można zarobić czołgami np. z lini KV-1, KV-1S, IS-3 ( kompanie). Opłaca się iść na pewno w artylerie jeśli chcesz coś szybkiego to francuzy a jeżeli z potęznym DMG to Obj. albo GwType :D Jeśli chcesz iść w TD to napewno Objecty tylko że ammo troche drogie ale idzie przeżyć zagrasz dobrze to potrafi się wszystko zwrócić :D Nie wiem czemu ale nie polecam iść w drzewko Leoparda . (te nowe niemieckie) Polecam także iść w FV(niszczyciel brytyjski) potrafi zniszczyć IS-7 przy dobrym trafieniu na strzał . :D

Tylko T92 ma największe DMG z art...

ale spoko.

Rozwijać trzeba wszystko , taka moja opinia.

Mam prawie wszystkie V, i się z tego cieszę.

Polecam iść WE WSZYSTKO.

A co do zarobków, wydaje mi się, że nieźle ekonomiczne są KW-1 > KW-1S > IS > IS-3

Wszystkim zarabiam/zarabiałem :P

shoob.png

Opublikowano

@olek222 no ale Obj. też ma dosyć spory DMG potrafi X na strzała zdjąć :D

T92 fakt świetne działo dmg itp. Ale coś kosztem czegoś czyli ma lekko gorszą "trafność" niż inne arty ;)

Opublikowano

@olek222 no ale Obj. też ma dosyć spory DMG potrafi X na strzała zdjąć :D

T92 fakt świetne działo dmg itp. Ale coś kosztem czegoś czyli ma lekko gorszą "trafność" niż inne arty ;)

Jak T92 dobrze trafi to splashem 2 batchaty zdejmie :P

I nie ma znowu az takiego zeza.

Splaash wynagradza wszystko :P

shoob.png

Opublikowano

Nie chodzi ze ma zeza ale czasami potrafi ładnie przestrzelić :D A z tym splashem to fakt jest świetny . Niestety grałem nią tylko jakieś 100bitew więc dużo nie powiem o niej ale jest też świetna ale kosztem celu :D

Opublikowano

Ekonomicznie to poleciłbym jakieś medziki :), jeszcze ostatecznie jakieś ciężkie myślałem o brytyjskich spora pena przebija wszystko na swoich tierach, pociski na 8 tierze to koszt 0,680 za pp i ob za 0,170 :) przyjemnie się gra nim jak i jego poprzednikami na 9 też nie narzekają :)

"...przeważnie zachowuje się rozważnie ... "

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...