Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

KONKURS! Stwórz grafikę / krótki tekst promujący grę Cabal Online.

Naiko

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Kategoria 1.

1370444028-U638369.png

Tło posta mpcforum niestety zepsuło mi to :(. Na białym tle ładniej to wygląda no ale chodźasz się pobawiłem trochę :).

Opublikowano

Druga kategoria:

Czy uważasz, że do twoich cech charakteru należy siła, odwaga czy wytrzymałość? A może masz cechy dobrego przywódcy, który doprowadzi do zwycięstwa? :)

Jeżeli tak, Cabal Online stoi przed tobą z otwartymi rękoma i błaga o dołączenie w szeregi innych herosów. Jednakże musisz się liczyć z wielogodzinną grą, gdyż nie łatwo jest zakończyć tą grę ;)

Opublikowano

Konkurs dobiegł końca. Dziękuję za zainteresowanie inicjatywą :)

Wyniki zostaną ogłoszone w najbliższy poniedziałek.

#don't care

Opublikowano

Nadszedł czas na ogłoszenie wyników konkursu :)(wybaczcie mi tak późną godzinę!) Komisja postanowiła uznać za zwycięzców następujące osoby:

Kategoria pierwsza - grafika.

* miejsce pierwsze:

* miejsce drugie:

* wyróżnienie: @Wredna - Ta praca zdecydowanie zasługuje na uznanie, ale postanowiliśmy nagrodzić Użytkowników, którzy nie mają na swoim koncie jeszcze tak wielu wyróżnień ;)

Kategoria druga - tekst:

* miejsce pierwsze: @Hiyo.

* miejsce drugie: @Ravin.

Zwycięzcom serdecznie gratulujemy. Niebawem zostaniecie uhonorowani odpowiednimi nagrodami! Dziękuję za udział w konkursie wszystkim Uczestnikom, którym dziś nie udało się zdobyć miejsca na podium.

Jednocześnie zachęcam do udziału w kolejnych konkursach, które będą organizowane w naszym małym dziale.

#don't care

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...