Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Szukam] Ludzi do projektu

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie, mam zamiar stworzyć pewną grę via www, gwarantuję że takiej jeszcze nie ma. Nie chcę za bardzo zdradzać publicznie o czym ona będzie dopóki nie jest nawet przygotowana. Posiadam wiedzę na temat grafiki dość sporą, na temat skryptu wiem mało. Szukam skrypterów 2/3 którzy znają się na tym co robią, wynagrodzenie przewiduję po dobrym starcie serwera, być może współpraca się rozwinie i będę was angażował do kolejnych projektów. Wszystko będę w stanie omówić po starcie gry, od zarobków gry będę ustalał pensję.

Każdy chętny proszę według wzoru:

PROGRAMISTA/SKRYPTER

Imię:

Doświadczenie:

Ilość Wolnego czasu:

Umiejętność pracy w grupie:

Potem zaproszę na GG, gdzie podam szczegóły.

Chcę rozwinąć projekt i szukam sumiennych osób które chcą zrobić coś fajnego.

Larry-Chen-Speedhunters-dubkorps-audi-31.jpg

Opublikowano

Hmm..dziwne..najpierw piszesz do mnie na GG jako jakiś grafik, że chcesz dołączyć do team'u, później nie odpisujesz, a teraz zakładasz swój temat, że szukasz kogoś do pomocy :D

Opublikowano

Hmm..dziwne..najpierw piszesz do mnie na GG jako jakiś grafik, że chcesz dołączyć do team'u, później nie odpisujesz, a teraz zakładasz swój temat, że szukasz kogoś do pomocy :D

Sorry, gdy wczoraj powiedzialem takiemu typkowi ze mu pomoge mialem cala skrzynke zapchana wiadomosciami, poza tym, z grafika moge Ci pomoc. Ale to nie znaczy ze sam tez nie moge czegos zrobic.

przepraszam za ort ale pisze z tel.

Opublikowano

od zarobków gry będę ustalał pensję.

Nie. Powinieneś dawać normalną pensję + pewien procent od zysków. To twoim zadaniem jest wypromować grę, aby miała jak największy zysk, a ja jako programista mam to w dupie i chcę po prostu dostawać pieniądze za napisany kod, niezależnie w jaki sposób go wykorzystasz.

No ale cuż, polaczki biedaczki i nie stać ich na rozwój gry. Wszystkie oferty są identyczne, pisz kod, a jak gra się uda to dostaniesz jakiś procent. To już lepiej samemu pisać grę i mieć całe, okrągłe 100% z zysków.

Pozdrawiam

Opublikowano

Nie. Powinieneś dawać normalną pensję + pewien procent od zysków. To twoim zadaniem jest wypromować grę, aby miała jak największy zysk, a ja jako programista mam to w dupie i chcę po prostu dostawać pieniądze za napisany kod, niezależnie w jaki sposób go wykorzystasz.

No ale cuż, polaczki biedaczki i nie stać ich na rozwój gry. Wszystkie oferty są identyczne, pisz kod, a jak gra się uda to dostaniesz jakiś procent. To już lepiej samemu pisać grę i mieć całe, okrągłe 100% z zysków.

Pozdrawiam

Zgadzam się z Tobą w 100%. Abo pisać samemu i zarabiać 100%, albo pensja stała. Ostatecznie można robić za darmo w formie ćwiczeń i nabierania doświadczenia:P

Opublikowano

Pozdrawiam

Procent od zyskow? Jak gry nie ma.. a chyba mam tez prawo zobaczyc za co place pieniadze. Nie wysle pieniedzy od razu bo to polska. I wiekszosc ucieknie z kasa.

Opublikowano

Skoro 'to polska' to podpisz z wykonawcą umowę zlecenia/o dzieło i masz wszystko na papierze.

pasek_4oo_6o.jpg

Aktualny poziom zła: 75 punktów ostrzeżeń.
Achievements:
  • 22 zajebiste posty oznaczone czerwonym kółeczkiem
  • 1 urażony modek - dwa razy! (Istny Diabeł)
  • 4365 userów forum, którym powiedziałem smutną prawdę

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...