Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

IS-4

akwa1245

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Opowie mi ktos co nieco o Is-4 ? Bo własnie rozwijam tą linie , Jaki on jest . No i również co nieco o E4 którego też rozwijam ; ) Lepiej nim kampic czy bardziej do rasza sie pchać ;p

Opublikowano

IS4

jest to idealny czołg na randomy z powodu mocnych boków

ma bardzo dobre działo

Po odpowiednim ustawieniu odbija golda nawet z jgpze100

Ogólnie czołg jest dobry i na randomy i cw.

E4

Dobry do gry w plutonie

Działo po prostu poezja.

Ma obracaną wieżę o 180 stopni

słabe boki i tył [łatwo zdjąc go na hita z gwtypE itp]

ade4410f7622f8ba6a405952010b4d7f.png
Opublikowano

O E4 nie powiem ci nic bo nim nie grałem i chyba nie będę ;) Ale IS-4 bardzo dobra X ponieważ ma Dobre dzialko o dobrym Dmg oraz penty . Ma lepszy pancerz od IS-7 ale jego wadą jest Mobilność . Droga do IS-4 jest męcząca ja chu* ponieważ kv-4 jeden z gorszych tanków na 8t IS-3 bierze go jak chce ;p A st-1 to jedna wielke bestia która sieje postrach na Bitwach randomowych . I potem ten twój przyszły IS-4 ;p Powodzenia . Myśle że pomogłem jeśli nie to Nie piszcie że jestem jakiś "Debilem" i nie umiem w to grać każdy ma prawo się pomylić ;p

Opublikowano

hehe ; D w 10-15 dni sie wyrobie z 6 do 10t :) . Dzieki chłopaki za opinie . Prosze o nie zamykanie tematu bo chce wysłuchać innych ;p

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...