Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Nitro na start

szluga123

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Na starcie w tym pasku obrotów silnika masz taki zielony przedział, musisz w niego trafić by mieć nitro na starcie.

Aby poszerzyć ten pasek musisz zamontować do swojego wozu umiejętność o nazwie obroty do doskonałego startu, wchodzisz do kryjówki (H) -> Tuning i potem wchodzisz do warsztatu z umiejętnościami.

Można też kupić umiejętność, dzięki której możesz używać powerupów kilka sekund wcześniej.

Opublikowano

Jak sie nazywa ta umiejetnosc? Ze mozesz pare sekund wczesniej w starcie uzbroic sie w powerupy?

Ta umiejętność nazywa się Wcześniejsze Wzmocnienia.

Opublikowano

Powie ktos jak zrobic nitro na start? Ta umiejetnosc nic nie pomaga. Ja chce nitro na start ;( Te paski zielone to te nad tym czerwonym czyms? Kolo licznika? Co mam robic jak mam startowac? Mam na to klikac i samo mi daje nitro? musze miec nitro czy mi to zabiera jedno uzycie? Pomozcie bo nic nie zrozumialem jak mi tu pisaliscie..

Opublikowano

Powie ktos jak zrobic nitro na start? Ta umiejetnosc nic nie pomaga. Ja chce nitro na start ;( Te paski zielone to te nad tym czerwonym czyms? Kolo licznika? Co mam robic jak mam startowac? Mam na to klikac i samo mi daje nitro? musze miec nitro czy mi to zabiera jedno uzycie? Pomozcie bo nic nie zrozumialem jak mi tu pisaliscie..

Gdy naciskasz na strzalke do gory albo na klawisz W na klawiaturze podnosi sie wskaznik obrotow i musisz podczas startu idealnie wycelowac, aby obroty zmiescily sie na tym zielonym pasku.

Mozesz zwiekszyc ten zielony pasek za pomoca umiejetnosci/modyfikacji "Obroty do doskonalego startu".

Poogladaj sb filmiki na yt, poniewaz teoretycznie jest to trudne do zrozumienia.

Sorry za orty, ale z telefonu pisze.

Opublikowano

Poprostu musisz trafić w obroty do idealnego startu czyli te na zielono. Gdy jest to odliczanie do startu 3, 2, 1 to jak jest 1 to obroty muszą być na zielonym.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...