Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Czy mogą dać bana?

10minutt

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam pytanie... jeśli cheatowałem postacią (WaitHack,SH) i ktoś zgłosił do GM razem z dowodami, a zanim to zrobił ja usunąłem tą postać z konta i jej już nie ma,... moga zbanować to konto? Dadzą radę sprawdzić z jakiego konta była ta postać?

Opublikowano

Jak usunałeś postac z konta to na 100% nie dostaniesz bana. Wiec jest ok.

Nawet jakbyś nie usunał to mała szansa jest ze ktoś wgl to wysłał na support.

Opublikowano

A ktoś widział jak ich używałeś? Pisał coś w stylu masz bana albo coś? Czy tylko się martwisz? ^^

tak pisał, wiele razy, wiele osób.. na tym koncie mam cały czas inne postacie z innymi nickami, taki dropper na pandorze

Opublikowano

tak pisał, wiele razy, wiele osób.. na tym koncie mam cały czas inne postacie z innymi nickami, taki dropper na pandorze

Wiele osób pisze ,,rzal nob zgłaszam Cie na support'' A w efekcie nawet nie chce im sie zrobic ss a co dopiero film itp.

Opublikowano

Nie chcę nikogo urazić ani osądzać ale wydaje mi się że administracja na pandorze większość zgłoszeń odrzuca o ile takowe są wogole wysyłane.

yj4x.jpg

Opublikowano

Nie chcę nikogo urazić ani osądzać ale wydaje mi się że administracja na pandorze większość zgłoszeń odrzuca o ile takowe są wogole wysyłane.

Tak, zgadza się. Maja taką mała wyjebke jak na Elitemt2, pandora xenox itp.

Opublikowano

Jak usunałeś postac z konta to na 100% nie dostaniesz bana. Wiec jest ok.

Nawet jakbyś nie usunał to mała szansa jest ze ktoś wgl to wysłał na support.

Wszystkie usunięte postacie lądują w oddzielnej tabeli w bazie danych. Nie ma najmniejszego problemu, by połączyć usuniętą postać z kontem żeby je zbanować. Jeśli Admin owego serwera ma minute wolnego czasu to wyrobi się by namierzyć konto, zbanować konto i wszystkie z nim powiązane przez IP.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...