Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Pakiety

Mati588

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemankoo mam pytanie do osób które wiedzą o pakietach.Chciałbym się zapytać kiedy będzie nowy pakiet dla medyka lub szturmowca,pamiętam,że medyk miał m27-iar i deagle 50 ale nie zdążyłem kupić.Piszcie kiedy będą nowe pakiety.Za każdą odpowiedz daje +

Opublikowano

Nikt nie wie , kiedy będą nowe pakiety.... oprócz ekipy z EA :) jak coś dodadzą to zapewne to zauważysz ....

x

Opublikowano

Opłaca się kupować m27-iar za 9999funds i pakiet za 5399 tam jest scattergun i dodatki kolba,lufa i amunicja.Ciuszki jakieś.Kupie 20k fundsów pyli się ?

Opublikowano

Ale po co, wytłumacz mi? MG36 lepsze, a czy wrócą ten pakiet to nie wiadomo. i tak był do dupy i cholernie drogi.

YGsMv3q.jpg
Opublikowano

SAW jeszcze gorszy. Jak chcesz wydać kasę na coś innego niż MG36, to weź QBB, najlepszy LKM.

YGsMv3q.jpg
Opublikowano

@up Nie sądzę samo w sobie QBB jest drogie i bardzo dobre, więc raczej nie będzie z nim pakietu

Procesor: Intel Pentium Dual Core G840 2,8Ghz 2,8Ghz

Grafika: Nvidia GeForce GTX650 1GB DDR5

RAM: Gigabite 4GB DDR3 1333Mhz

Zasilacz: Chieftec 350W

Net: 10Mb/s

Monitor: Asus 21,5" 1920x1080

Opublikowano

Nie wiadomo

Procesor: Intel Pentium Dual Core G840 2,8Ghz 2,8Ghz

Grafika: Nvidia GeForce GTX650 1GB DDR5

RAM: Gigabite 4GB DDR3 1333Mhz

Zasilacz: Chieftec 350W

Net: 10Mb/s

Monitor: Asus 21,5" 1920x1080

Opublikowano

Siemankoo mam pytanie do osób które wiedzą o pakietach.Chciałbym się zapytać kiedy będzie nowy pakiet dla medyka lub szturmowca,pamiętam,że medyk miał m27-iar i deagle 50 ale nie zdążyłem kupić.Piszcie kiedy będą nowe pakiety.Za każdą odpowiedz daje +

Teraz jest nowy pakiet z Famasem i nemezis stokiem za jedyne 2k bf funds (niezła oferta dla dzieci sms) niestety bf na psy schodzi....

Opublikowano

Już dawno zeszło. Przywracają pakiety, które wycofali. Nemesis miał być tylko dla ludzi ktorzy grali jeszcze jakies 3 miechy temu, a teraz doslownie kazdy pakiet przywracaja udajac, ze cos robia.

Opublikowano

Miał być dalian rush, ale jak wszyscy pisali że to wielki shit to jakoś nie śpieszy im się dodać tej mapy.

Wiecie, ja myśle że jak dają te dobre bronie do kupienia to mogą znerfić ich. Np famas+nemezis.

Obiecywali nam też nowe bronie, ale na obietnicach się zatrzymało. Prawie jak Tusk :)

Opublikowano

Miał być dalian rush, ale jak wszyscy pisali że to wielki shit to jakoś nie śpieszy im się dodać tej mapy.

Wiecie, ja myśle że jak dają te dobre bronie do kupienia to mogą znerfić ich. Np famas+nemezis.

Obiecywali nam też nowe bronie, ale na obietnicach się zatrzymało. Prawie jak Tusk :)

Jakiś nam nowy przedstawiciel przedstawił propozycję odnośnie tych nowych 8-miu broni, jednak z czasem się wycofał i został same plany, a w związku, że nad grą pracuje zespół 4-5 ludzi to tak to jest.

Bo Dalian Rush sam w sobie jest gównem . :x daliby jakąś mniejszą mapę, typu sharqi, z 3-4 flagami i byłoby git, a nie wciskają rushe, gdzie tylko pierwszy im wyszedł. :)

Nerfu broni też nie będzie, przecież im się nie opłaca. ;)

Opublikowano

Jakiś nam nowy przedstawiciel przedstawił propozycję odnośnie tych nowych 8-miu broni, jednak z czasem się wycofał i został same plany, a w związku, że nad grą pracuje zespół 4-5 ludzi to tak to jest.

Bo Dalian Rush sam w sobie jest gównem . :x daliby jakąś mniejszą mapę, typu sharqi, z 3-4 flagami i byłoby git, a nie wciskają rushe, gdzie tylko pierwszy im wyszedł. :)

Nerfu broni też nie będzie, przecież im się nie opłaca. ;)

No cóż sama większość osób jęczała aby zrobili tryb Rush no to macie.A co do daliana jest dalej w testach poza tym sami prosili nawet o pomoc w wyłapaniu błędów jak i naniesienia poprawek.

Co do poprawek broni no nie wiem ogólnie już coś im się spierdzieliło,że co osoby płakali na te bronie gdyż są zbyt mocne to tymczasem naprawdę te bronie stały się jeszcze bardziej mocniejsze.I cóż zjebała się broń Qbb i musiałem się przerzucić na Mg36,bo ja dedać nie zamierzam.

Opublikowano

Przed chwilą grałem meczyk na karkandzie, gdzie z obu drużyn było łącznie 5 snajperów, medyków i mechaników, a reszta to szturmowcy... 80% Miała Famasy z Nemezisami, 15% (w tym ja), Famas + Kreftdjur (ew. + Nemesis) i 5% grało np. M4 bez dodatków. Żenada...

650311402782440296730.jpeg

Mój PC:

CPU: I5 2500k I GPU: Sapphire HD7950 Vapor-X I PSU: be quiet! L8 CM 630W I MOBO: MSI Z77A G43 I RAM: Patriot 2x4GB 1600MHz I CASE: Fractal za 400zł NW

Opublikowano

No cóż sama większość osób jęczała aby zrobili tryb Rush no to macie.A co do daliana jest dalej w testach poza tym sami prosili nawet o pomoc w wyłapaniu błędów jak i naniesienia poprawek.

Co do poprawek broni no nie wiem ogólnie już coś im się spierdzieliło,że co osoby płakali na te bronie gdyż są zbyt mocne to tymczasem naprawdę te bronie stały się jeszcze bardziej mocniejsze.I cóż zjebała się broń Qbb i musiałem się przerzucić na Mg36,bo ja dedać nie zamierzam.

Piszę poważnie, Qbb się nie zmieniło. Spróbuj wrzucić nemesisa i postrzelaj. Codziennie sobie z tym biegam i nie zauważyłem różnicy, a muszę wbijać kille, żeby w rankingu awansować. :D

Opublikowano

Jak widać Bf P4f to jedno wielkie gówno wyciągające kasę.Przed chwilą wbiłem na serwer i już 1 cziter grał.

Nazwa powinna być zmieniona na Battlefield Pay2Win

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...