Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

cs vip

mieciomen

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam widziełem gdzieś że da się jakos dojść do sklepu dla vipa odblokowac to samemu tylko nigdzie nie znalałem jak.

Czy zna ktoś jakiegoś hacka,buga czy coś na vipa albo samo dojscie do sklepu vipa na serwerach zombie w counter strike 1.6 ?

jak coś prosze o przeniesienie tematu i jeśli jest taki temat to prosze o linka do niego.

z gory dziękuje

są tam też lvle jeśli ktoś zna coś na lvle to też można

może być tez na ammo packi jest tam bank i są też pointy co lvl na to też można

Opublikowano

Cześć,

muszę niestety być może zawieść Twoje oczekiwania, gdyż takie rzeczy nie istnieją. Możesz szukać bugów przeglądając kod źródłowy pluginów - to jedyny, czasochłonny i rzadko przynoszący efekty sposób.

Opublikowano

Cześć,

muszę niestety być może zawieść Twoje oczekiwania, gdyż takie rzeczy nie istnieją. Możesz szukać bugów przeglądając kod źródłowy pluginów - to jedyny, czasochłonny i rzadko przynoszący efekty sposób.

To jest bardzo dobry sposób, ale zależy czy ktoś zna się na amx`ie mam tu namyśli pisanie pluginów itp. to dla niego nie będzie problemem odnalazenie buga :>

Tylko większość ogarniętych i dobrych serwerów wprowadza na te błędy łatki..

@Topic

Więc nic nie zrobisz :(, chyba, że jestes h4akerem i się włamiesz na ftp :D

Pasjonat
Opublikowano

Na mój serwer kiedyś się włamali dwaj i vipa mieli za free ale napisałem sam taki plugin, że było to potem niemożliwe.

Wiem teraz jak się włamać na większość serwów aby mieć vipa i adma ale bez sensu mówić za free jak nawet kase bym za to zgarnął a wole nie mówić.

Pozdrawiam.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...