Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]CamerionMT2-Początek

2OK

Rekomendowane odpowiedzi

Pomocnik
Opublikowano

Witam właśnie pobieram Clienta Camerion'a,czy ktoś może powiedzieć mi coś o tym serwerze?

Jak zarobić :huh:

Gdzie expić :huh:

Czy szybko sie level'uje :huh:

Mam zamiar grać po 3 godziny dziennie :O

Czy szybko mógłbym zdobyć max lvl :huh:

Za pomoc oczywiście "Lubie To!" :ninja:

Pozdrawiam 2OK! B)

Pomogłem ?? Daj + Uciesze się. Pomogleś mi ???? Leci +
| Pijawka | Pijawka II | Pijawka III | Debiutant |

ng4s.jpg

Opublikowano

Jako,ze wbilem na tym serwerze 250lvl moge Ci troszke pomoc.Na mniejszych lvlach podstawowym zarobkiem jest dropienie zwierciadel.10tego samego koloru wymieniasz u pustynnego podroznika na 1przeklete,ktore otwierasz ppm.Dropia z niego cenne ulepszacze nawet kilka sztuk.Z moobow leca rowniez certyfikaty.Brazowy/srebrny/zloty.Mozesz je od razu otworzyc ppm.Drop to zmiany/dodania 6-7,eq,ulepszacze,malze,perly,zwoj powrotu statusu itp.Level to najmniejszy pikus.150lvl wyexpisz w 1 dzien.250 natomiast w tydzien.Jak wbijesz juz 100+ idziesz bic bossy w atlatydzie,na mapach 100/135/165/200/225.Bossy respia sie co 10-15min a na danej mapie jest ich kilka.Nie ma z nimi problemu.Jak wiesz,lub nie wiesz serwer jest atakowany wiec czasami sa problemy z logowaniem,dodatkowo glowny administrator-Mateusz wykazuje znikomą aktywnosc.Nie ma z nim jakiegokolwiek kontaktu.Czy zagrasz wybor nalezy do Ciebie jednakze,ja bym poczekal az sytuacja sie wyjasni.

Srij9JT.png

Pomocnik
Opublikowano

No szkoda trochę że na serwer nie można się teraz zalogować nawet forum jest off ;/ 1 dnia wbiłem 80 z eq też nie było problemu wszystko ludzie mi dali tylko pozostaje mi je wybonować pod expa/bicie bossów.Dzięki za pomoc łap "Lubie To"

Pomogłem ?? Daj + Uciesze się. Pomogleś mi ???? Leci +
| Pijawka | Pijawka II | Pijawka III | Debiutant |

ng4s.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...