Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem]Zarobek !

Aziraal321

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam problem z zarobkiem doradźcie mi coś.

Czołgi w garażu

Wz-131 <stock>

VK 3601H <max>

Churchill VII <max>

Churchill III <max ^^. >

T1E6 <max ^^. >

M4 Sherman <max>

IS <max>

SU-85 <stock>

M4A3E2 <stock>

Hellcat <stock>

<jedno miejsce wolne>

I teraz jak to cholera zrobić żeby zarobić ! umiem grać i to dobrze tylko jakim sposobem zarobić.

Opublikowano

moim zdaniej najlepszy MM to są kw-1 i elc amx. ale twoimi tez da rade zarobic wystarczy grac V tierami obojetnie jakimi ;>

Age is just a number :)

Opublikowano

Zostaw M4 i kup na te jedno miejsce Kw1 i próbuj zarabiać. Grasz m4, giniesz od razu wychodzić nie pierdzielić się z oglądaniem bitwy, wchodzisz na kw1 giniesz wychodzisz, wchodzisz na m4 i tak w kółko aż do spania na kredytach o.O:) I kw1 graj z trollem :) Kw1 często wywala na górę listy w bitwie więc wszystko przebijesz :) A dmg będzie lecieć po 150-400 i dużo kredytów :)

Opublikowano

Graj wszystkimi V tierami.One świetnie zarabiają i są przyjemne (szczególnie M4,Wolverine,KW-1,PZ IV i według mnie najlepszy czyli StugIII ,ta...,a poza tym masz Churchilla III ,a on jest czołgiem Premium do zarabiania :).

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...