Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Turniej Curve Fever

Gość Pan Szymek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Na PW ustalamy datę.

Ponieważ harnaś miał dwukrotnego laga Cypeczky odpadają, a Schaby przechodzą dalej.

Ta, liczyć sie naucz miałem jednego laga :) Wypadl mi na chwile kabel od neta i to spowodowało laga, ale cóż.. ;)

http://scr.hu/13n4/wxpya

kompetencja sędziego, regulamin tez zajebisty. jebac takie turnieje, elko, powodzenia reszcie zycze

• Odpowiedzi 51
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Dokładnie, co ten lag spowodował, jak na 2 sec wstrzymał gre..? I juz już '' O to mamy blue '' ---------- '' Walkower WIN !! '' ----------- '' teraz gramy dla jaj ''

I jeszcze przez tego laga sam umarłem, a Wy graliście.

+1 harnaś.

1380739777-U870849.png

1375732994-U592769.png1375735056-U683421.png1378238828-U336505.png

Opublikowano

Etald@

I chuj z tego ,że na 2 sec lag to lag. Walkower słuszny

Co Ci ten lag przeszkodził [;?

Przegraliście runde przez to? Nie, no własnie widać że na plakietke lecicie, zamiast rewa fair play zagrac.

Dowidzenia [;

1380739777-U870849.png

1375732994-U592769.png1375735056-U683421.png1378238828-U336505.png

Opublikowano

Co Ci ten lag przeszkodził [;?

Przegraliście runde przez to? Nie, no własnie widać że na plakietke lecicie, zamiast rewa fair play zagrac.

Dowidzenia [;

Ty jesteś niedorozwinięty czy udajesz ?. Regulamin to regulamin a to ,że nie umiesz się pogodzić z przegraną to twoja sprawa

sygnauf.png

by Valky

Opublikowano

Mogę jeszcze dołączyć do tego konkursu? Dlaczego nie dodaliście go nawet do listy konkursów, tak aby każdy miał możliwość jego zobaczenie?

1368908122-U621182.png

Moderator Tworzenia stron WWW , ex.Moderator Dark Orbit,ex. Moderator Diablo, Helper Pogaduszek, Metin2, Dobre programy, Fan Art, MPC Media Team Recenzent.

Opublikowano

CO JEST Z TYM FINAŁEM!!!!!!!!!!!!

A co ma być? Mam teraz urlop, Kaś miał bana, a Venti zmieniał konto.

Opublikowano

To dyskfalifikacja Kaś miał bana czyli został usunięty Venti już "nie istnieje" bo zmienił konto to wygraliśmy:)

Nie rozpędzaj się tak.

Venti ma perma na nowym koncie bez tematu w zbanowanych (chyba), więc jeżeli nic z tym faktem się nie zmieni to środy moja drużyna przechodzi dalej.

Opublikowano

Konkurs zrobiony na odwal. Nic do Ciebie Miszczu. nie mam, ale nie każdy potrafi organizować turnieje.

Powinna się zająć tym osoba bardziej odpowiedzialna i pracowita.

Opublikowano

Miszczu gracie z nami Venti "nie istnieje" nie ma nawet takiego użytkownika już

Przestań spamować.

Venti ma w końcu unban, ale oczywiście nikomu nie pasuje czas rozgrywki.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...