Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

SzukamKompa

VIP.AMD.VIP

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Zaczekaj do 5-10 Czerwca, bo 5 jest premiera haswelli.

Jam byś już musiał teraz to takie coś + najtańsza myszka z klawiaturą (jeżeli to wszystko oznaczało monitor mysz i klawiature)

http://techplanet.pl/przechowalnia/zapisana/?s=70267&s=73500&s=67018&s=73528&s=74555&s=63363&s=75515&s=74684&s=71137

Jeżeli poszukujesz listy ID przedmiotów Minecraft, komend WorldEdit, to zapraszam do mojego poradnika!

25hmxok.png

Opublikowano

@up barracudy nie najlepsze lepiej brac wd blue . Płyte główną na gd55 dopłacić trzeba niestety, ale sie opłaca bo mocno podkrecisz.

Opublikowano

Wiem, ale popatrz, że ja nie dałem nawet nagrywarki, budżetową obudowę, a i tak wyszło poza limit, Poza tym om się jescze namysla czy chce OC.

Poprawiona wersja http://techplanet.pl/przechowalnia/zapisana/?s=70268&s=72453&s=68868&s=73500&s=67018&s=73528&s=75515&s=74684&s=71137

Jeżeli poszukujesz listy ID przedmiotów Minecraft, komend WorldEdit, to zapraszam do mojego poradnika!

25hmxok.png

Opublikowano

http://techplanet.pl/przechowalnia/zapisana/?s=74684&s=56713&s=63363&s=74828&s=67006&s=73261&s=72602&s=70416&s=73500&s=58719

Fajny zestaw pod OC ( chłodzenie chciałem dać fortisa ale jest niedostępny ). Obudowa niestety tylko zalman t2 ( lepszy był by brutus, ale to już wychodzi ponad budżet ). Mocna karta graficzna wystarczy na długie lata, do grania na wysokich / ultra w FHD. Monitor masz 21,5 cala 1920x1080. Co do klawiatury i myszki to kup jakieś najtańsze po 30-40zł.

CPU : Core i5 3470   3.8 Ghz //  GPU : Palit GeForce GTX 960 OC // PSU : Deus G1 500W   //  CASE :  Brutus M23  // MOBO : Z77A-G43  // RAM : 6GB DDR3   //  HDD : Barracuda 500GB     

Monitor : X2377HDS-B1 ( 23 Cal )

24dnacg.png

Opublikowano

Up po co mu dajesz procek z 2rd generacji? za pare dni będzie 4 a ty z 2..., 2rd nie obsługuje PCI-E 3.0, Ferą se dużo nie nachłodzi i nie pokręci. Obudowa typu piekarnik, która w dodatku nie pomieści połowy podzespołów.

25hmxok.png

Opublikowano

Jakoś nie napisał, że będzie czekał na nowe więc składam mu z tego co obecnie dostępne. Umiesz czytać poprawnie ? Dałem fere bo fortis jest niedostępny jak bd brał w innym sklepie to sobie fortisa weźnie. Co do obudowy to już pisałem nie chce sie powtarzać ale poćwicz czytanie ze zrozumieniem zanim będziesz głupio komentował.

CPU : Core i5 3470   3.8 Ghz //  GPU : Palit GeForce GTX 960 OC // PSU : Deus G1 500W   //  CASE :  Brutus M23  // MOBO : Z77A-G43  // RAM : 6GB DDR3   //  HDD : Barracuda 500GB     

24dnacg.png

Opublikowano

Jakoś nie napisał, że będzie czekał na nowe więc składam mu z tego co obecnie dostępne. Umiesz czytać poprawnie ? Dałem fere bo fortis jest niedostępny jak bd brał w innym sklepie to sobie fortisa weźnie. Co do obudowy to już pisałem nie chce sie powtarzać ale poćwicz czytanie ze zrozumieniem zanim będziesz głupio komentował.

Ale on może nie umie samemu sobie na morelach czy techplanecie układać zestawów, wiadomo, że poczeka - 2 tygodnie dla być możę nawet 15% większej wydajności się chyba opłaca czekać.

Poza tym czekamy no gościa, bo on się cały czas zastanawia, czy bedzie OC-ował.

25hmxok.png

Opublikowano

No nie przesadzajmy co to za sztuka dodać do koszyka to samo skoro nazwy zna. Dobra nie robie offtopu, poczekamy na autora aż sprecyzuje swoją wypowiedź.

24dnacg.png

Opublikowano

Up.

5 Czerwca wychodzi czwarta generacja Intel Core o nazwie kodowej Haswell. (np. i5 4650k) Dodatkowo pobór energi nie wynosi jak w 3 90w tylko 75-60W.

25hmxok.png

Opublikowano

Ale skąd te info 15%? Bo jak ja czytałem to KILKA procent ( 6-8).

@dwon No chyba, ze tak. Myslałem, ze miedzy 3 a 4 generacją.

Chcesz mieć darmową uługe montażu/wysyłkę na morele.net albo techplanet.pl? Wejdź tu!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...