Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Szukam] Trade Hack

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

czy jest cos takiego jak trade hack ? Nie raz słyszałem że ktos komus ukradł item przez handel "Trade Hackiem" jesli wiecie cos na ten temat lub macie link do pobrania tego cheta proszę o podesłanie.

Opublikowano

Kiedys na PL wystepowal bug, ktory polegal na tym ze ktos akceptowal i CZASEM akceptowalo u drugiej osoby. Stad wzial sie mit o TradeHack-u. Cos takiego nie istnieje ;)

Opublikowano

Kiedys na PL wystepowal bug, ktory polegal na tym ze ktos akceptowal i CZASEM akceptowalo u drugiej osoby. Stad wzial sie mit o TradeHack-u. Cos takiego nie istnieje ;)

Mit o TH wzial sie z oszustow z innych grach mmo. Oczywiscie TH nie istnieje.

Opublikowano

Z tego co mi wiadomo to th istnieje, ale nie jest udostępniany przez osobę która go napisała (w sumie to i dobrze, z metina zrobiłby się syf a koleś który go napisał straciłby kilkadziesiąt tysięcy)

JAK TO USUNONDZ

oz63qx.jpg

Opublikowano

ale to forum jest żałosne! wiecie dlaczego?! bo jakoś dużo osób potrafi napisać w jednym temacie kilka postów, że hack nie istnieje ale żeby pomóc mi z hackiem to tylko jedna osoba się wypowiedziała, która wgl nie pomogła!

Moderatorzy?<--- też do bani! w dziale publikacji serwerów rozdają warny za byle co a tutaj spam o tym że nie istnieje hack jest i jakoś ostrzeżeń nie widać!

Macie: taki hack nie istnieje <---- napisałem to żeby warna nie dostać

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...