Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Tło na kanał i...

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema...

Mam w planach nagrywać filmy z War Thunder-a i WoT-a i na swój kanał chciał bym dać...no połączanie jednego z drugim np.:

Z lewej samolot w bitwie, a z prawej czołg pod czas szczelania :D i tak jakąś by ładne przejście było pomiędzy jednym i drugim...

Prace na PW...z wielką chęcią nagram kilka odcinków z tą osobą, która wg podeśle mi takie tło i będzie fajne :D

PS.: Nw ile na ile jest w tym nowym wyglądzie yt więc nie podam ile na ile pikseli...ale jeszcze popatrzę i jak co to podam :)

Ok znalazłem... to więc tak zalecane jest w 2560x1440 i do MAX 2MB

Do tego ma jeszcze pytanie...

Czym najlepiej powinienem nagrywać filmy z WT i WoT-a?

Dużo fps + dobra jakość (renderuję w 720p HD)

w5cNAHm.png

Opublikowano

Fajnie, cieszymy się. Po tło zapraszam do działu fan art. Mogę polecić program Action firmy Mirillis, nie obciąża komputera, ładnie nagrywa. Polecam.

Zapraszam do gry War Thunder

Larry-Chen-Speedhunters-dubkorps-audi-31.jpg

Opublikowano

Co do tego działu to nie wiedziałem :)

Czy te programy poza Frpasem zamulają i zabierają fps?

w5cNAHm.png

Opublikowano

Każdy program, który nagrywa filmy wpierdziela pamięć i zmniejsza ilość FPS w grze. Wszystko zależy od twojego komputera, czy pozwoli on na nagrywanie filmów w dużej rozdzielczości przy zachowaniu jakości i komfortu nagrania.

Opublikowano

Co do tego działu to nie wiedziałem :)

Czy te programy poza Frpasem zamulają i zabierają fps?

Każdy program, który nagrywa filmy wpierdziela pamięć i zmniejsza ilość FPS w grze. Wszystko zależy od twojego komputera, czy pozwoli on na nagrywanie filmów w dużej rozdzielczości przy zachowaniu jakości i komfortu nagrania.

Action jest programem który nawet nagrywając w HD nie zamulał w moim przypadku komputera, polecam przetestować. Na War Thunder, ew, zmniejsz wymogi grafy w grze z wysokich na średnie i będzie świetnie.

Larry-Chen-Speedhunters-dubkorps-audi-31.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...